- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essentials
aktív tag
6. éves iPhone 6s Plus-om van másoftelefonnak. 2021-bennsem tudom azt mondani a sebességére, teljesítményére hogy outdate-ed lenne, mert nem ez. A legfrissebb rendszerverzió fut rajta mindig, referenciának pedig a 12 Pro Max-szal tudom hasonlítani, h mennyire van bekassítva a készülék. Spoiler: Semennyire!
-
Essentials
aktív tag
Ez azért lett miniLED, hogy ne kelljen OLED-nek lennie.
Gondolj bele milyen kellemetlen amikor a garancia lejárta után szrik be az OLED-ed, szellemképesedik, csíkosodik. Az iPad-ről eddig kialakult "kétéltű", hosszú használatot lehetővé tevő képet erősen árnyalná, ha széthullana 2-3 éves korára a legdrágább része, a kijelző. Én nagyon reménykedtem benne hogy az Apple kiküszöböli ezt legalább az iPad-ekben, ha már az iPhone-nál az évi százmilliós mennyiségekkel erre nem is lesz lehetősége a következő 1-2 évben mini/microLED-et tekintve. Szerintem okosan döntöttek amikor az OLED helyett ezt a vonalat kezdték el reszelgetni. Jön a Macbook-ba, órába is hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest