Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essentials
aktív tag
Ez azért lett miniLED, hogy ne kelljen OLED-nek lennie.
Gondolj bele milyen kellemetlen amikor a garancia lejárta után szrik be az OLED-ed, szellemképesedik, csíkosodik. Az iPad-ről eddig kialakult "kétéltű", hosszú használatot lehetővé tevő képet erősen árnyalná, ha széthullana 2-3 éves korára a legdrágább része, a kijelző. Én nagyon reménykedtem benne hogy az Apple kiküszöböli ezt legalább az iPad-ekben, ha már az iPhone-nál az évi százmilliós mennyiségekkel erre nem is lesz lehetősége a következő 1-2 évben mini/microLED-et tekintve. Szerintem okosan döntöttek amikor az OLED helyett ezt a vonalat kezdték el reszelgetni. Jön a Macbook-ba, órába is hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4627
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Gondolj bele milyen kellemetlen amikor a garancia lejárta után szrik be az OLED-ed, szellemképesedik, csíkosodik. Az iPad-ről eddig kialakult "kétéltű", hosszú használatot lehetővé tevő képet erősen árnyalná, ha széthullana 2-3 éves korára a legdrágább része, a kijelző. Én nagyon reménykedtem benne hogy az Apple kiküszöböli ezt legalább az iPad-ekben, ha már az iPhone-nál az évi százmilliós mennyiségekkel erre nem is lesz lehetősége a következő 1-2 évben mini/microLED-et tekintve. Szerintem okosan döntöttek amikor az OLED helyett ezt a vonalat kezdték el reszelgetni. Jön a Macbook-ba, órába is hamarosan.