Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
fogtunder
üzenetére
+ #58:
Úgy emlékszem, az Adobe és az MS voltak főként, akik emlegették, hogy meglesz ARM-re minden is akár első napra. Ahogy látom pl. a PS néhány funkció kivételével már elkészült, szóval ez már natívan fut. Viszont itt ketté kell választani a kérdést: vannak a "régi" - egyszerűen mondva - Intelre írt appok, amiket a gyártóknak át kell fordítani ARM-re - ez már megtörtént a fenti PS esetében, és természetesen az összes Apple appal tudtommal (Final Cut, Xcode stb.) - így ezek natívan futnak macOS-en. Ez volt, amiről sokat beszéltek, olyanról viszont nem tudok, hogy iPad-re ígértek volna full verziós alkalmazásokat. Tehát igen, mindenki jól érti: az iPad abszolút képes (lenne) futtatni minden appot (a mögöttes hardver nem kérdés, a szoftver (OS) pedig nem szabadna gondot okozzon, hiszen az architektúra is ugyanaz), ami fut az új maceken, egyszerűen szólva az Apple nem engedi. Lehet, hogy emögött mélyebb architekturális dolgok vannak, de én inkább arra tippelnék, hogy még várnak egy kicsit, amíg a két nagy OS összeolvad. Voltak találgatások, én bízom benne, hogy akár már a kb. 1-2 hét múlva kezdődő WWDC-n történik ezirányban valami. Ha nem, akkor az egy nagyon jó kérdés, hogy mégis minek adták ki ezt a bivalyt (vagy inkább öszvért, hehe
) az Apple, de szerintem jó oka volt erre, csak mi még nem látjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyúrósok ide!
- Borderlands 4
- Renault, Dacia topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) az Apple, de szerintem jó oka volt erre, csak mi még nem látjuk.