- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
collecting #104 üzenetére
„Tényleg nem értem, hogy egy iPad topikban miért kell a tablet ellen beszélni, hittéríteni”
Csak két komment kellett volna visszaolvasnod. Azért, mert a komplett teszt azt akarná ecsetelni, hogy laptop helyett használható-e teljesen
-
törölt tag
Jelen esetben azért, mert erről szólna a teszt is? És ez az, amiért sokan kritizálják az egészet: pl. én is, ahol nem a termék maga a baj, hanem ahogy valaki elkezdi használni és méricskélni: vegyünk hozzá Hub-ot, vegyünk hozzá touchpadet, vegyünk hozzá egeret, vegyünk hozzá klavit, állványt... Kiváltja a laptopot? Egy legó laptop kiváltja. A standalone termék továbbra sem. Miközben a maga feladataira továbbra is kurva jó termék. Csak ha ennyi mindent kell mellé venni, akkor nem váltja ki.
Saját esetemben: kellene egy fasza tablet, 15" min. FHD felbontással, Win, Linux vagy Android OS-sel, fasza tollal és kézírás felismeréssel (amikor próbáltam a Samu és a Huawei jónak tűnt), pár porttal, sok RAM-mal és háttértárral. Ilyen után elkezdenék gondolkodni rajta, hogy használjam, és az gyakorlatilag ki is váltana egy laptopot esetemben. Ha monitorra, tv-re kiküldve tudna desktop módot is, már túl jó lenne. -
törölt tag
"106k-ért meg nem hiszem kaptam volna olyan laptopot, amin ilyen flottul ellenének az otthoni iskolával a gyerekek, arról nem is beszélve, hogy mivel mi meg időnként másik szobákban másik íróasztalnál laptopozunk itthoni dolgozásként, így az is működik, hogy ha elakad, akkor felkapja és hozzá és mutatja, hogy itt vagy ott nem érti."
Pedig lehetett kapni korábban is, nem kell ezekhez nagy hardver. A laptopot is fel lehet kapni és lehet vinni másik szobába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest