- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
válasz
#06658560 #102 üzenetére
Igazad van, két dolog a cikk és a termék. Ez vagy clickbait, vagy (jogos) provokáció.
A LEGO-ban hittem 30 évesen, ma már nem. Nem tudom, mennyi pénznek kellene állnia a számlámon, hogy notebook helyett billentyűzetet vegyek tablethez.
Csak soha nem tudom, és szerintem nem is lehet a szoftver/hardver környezettől elválasztani a termékkategóriát, ami ebben az esetben extrém módon meghatározó. Akinek ez a jó eszköz, annak ez rohadtul jó eszköz, egy megváltás. Akinek meg nem, annak szódával elmegy, vagy alkalmatlan a termék.
-
törölt tag
válasz
#06658560 #93 üzenetére
Az a baj hogy te hitetlen vagy. Tessék szépen letérdelni ha valaki leírja, hogy tök alap irodai munkára kiváló egy régebbi tablet is, amire egy note 8 féle dex is rég képes, vagy egy c2d lapos, nyilvánvalóan az egy igaz út az ipad pro. Na nem ez, majd a 3 év múlva kijövő. Mert jövőre kap egy rendes aksit, utána a kamera bumpot tüntetik el hogy ha forgatod az asztalon ne kja szét magát meg amire letetted, és utána kerül be az oled panel. Na az már patent lesz. 2k eurért, proultrapro plus xxl. Addigra meglesz az sw körítés is, addigra kiforrja magát az új arm-es laptop lineup is. De aztán már jöjjön a linux éve már, mert türelmetlen vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest