- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Ezen azért továbbra is besírtam, amikor néztem a videót. Nekem valahogy még mindig annyira csak netflixes-youtubeozós eszköz, hogy az valami hihetetlen. Míg a laptopom szervízben volt, vettem egy billentyűzetes tokot a tabomhoz, azt hordtam magammal egyetemre. Igaz 8"-es, de nem hiszem, hogy gy 10"-esen is meg tudtam volna írni egy beadandót normálisan. Inkább megírtam bent a munkahelyemen meló után.
Jegyzetelni és monjuk pdf-et nézegetni viszont nagyon jó volt. Csak nem bírt ki egy napot óráról órára rohangálás közben, ezért is váltottam le inkább egy kindle-lel és hordtam mindkettőt magammal. -
juuzer
addikt
Szerintem továbbra sem helyettesíthet egy iPad egy laptopot. Egyszerűen ha már taskok között kell váltogatni, pls böngészőben megnézni valamit, majd visszaugrani az exceledbe és közben még válaszolni valakinek teamsen - körülményesebb sokkal, mint egy laptopon. Továbbra is egy mobil OS az iPad OS, hiába közelít egyre inkább a macOS-hez. Nem is beszélve arról, hogy az "appok" továbbra is karcsúbb funkcionalitással bírnak, mint a desktopos társaik.
Hiába döntögetnek az iPhoneok és iPadek geekbench rekordokat, ha egyszerűen továbbra is csak aracsony áramfelvételre lettek kitalálva. Azért megnézném, hogy ráküldesz egy fullos photoshopot pl egy A12-re. A Surface Pro X is pont ezért bukó nekem egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest