- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
Feri bácsi #671 üzenetére
Így van, a probléma a következő, gyakran hangoztatott elmélettel van: az USA-ban 1:1-ben átváltják a dollárt euróra. Ez a híres urban legend, amit oly' sokan előszeretettel fújnak, teljesen tévesen. Eleve, Európában se egységes az ár, hisz a VAT sem. Németországban 480 euró az új iPad, Franciaországban meg 490 euró. Aki meg tud ügyeskedni az ÁFÁ-val, annak még ennyibe se kerül...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Feri bácsi #323 üzenetére
Gyári Android 2.2 -vel megy a GTabom, még a hetes, lassan egy éve, mindenféle b tevékenység nélkül....
-
erdoke
titán
válasz
Feri bácsi #241 üzenetére
Ha ezek a valós árak, csak a 2 % ÁFA emelés került rá a tavalyira. Nagyon korrekt.
(#246) hun_gery
Vegyél Galaxy Tabot, abból van mindenféle méret, szín, szag, stb. Vagy járj le gyúrni, hogy a + 10-20 deka ne okozzon gondot.
-
debrejo
senior tag
válasz
Feri bácsi #218 üzenetére
Finom ár érte, amúgy is wifi only kell.
-
knyitogato
őstag
válasz
Feri bácsi #218 üzenetére
120k.
-
>-48-<
aktív tag
válasz
Feri bácsi #204 üzenetére
Sosem rajongtam az almáért. Zavar a pökhendi hozzáállásuk, az állandó hype, meg a folyamatos oda-vissza trollkodás.
De tablet fronton fantasztikus amit művelnek. Bődület vasakat raknak össze, komoly üzemidővel és komisz módon még alá is lőnek árban a hasonló felszereltségű konkurens modelleknek.
Ezt a cuccot még én is megkívántam, pedig amúgy szörnyethalok az IOS-től számomra annyira unalmas a felülete. (a ROM-okkal ba**akodás nekem pl az egyik kedvenc szórakozásom
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest