Új hozzászólás Aktív témák
-
nauro
aktív tag
válasz
bence007 #2177 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a mekkora jelenleg az a határ, amit LEGÁLISAN be lehet hozni vám nélkül elektronikai cikknél, ha jól emlékszem az előző mini még pont beleesett. Áfa mindenképpen lenne.
Az, hogy te behozod kibontva, táskában az egy dolog, de attól még ott sem olcsóbb, maximum nem követed a legális utat.
Nézz körül ár kereső oldalakon, elméletben vehetsz GSM boltoknál is pl Angliából behozott készüléket, garancia így is élni fog rá, de azért legyél körültekintő. (szériaszám ellenőrzése, legyen bontatlan, valamint nem lesz magyar töltőfejed) -
nauro
aktív tag
válasz
bence007 #2174 üzenetére
Jól mondja a kolléga, 120 hivatalosan Apple boltból vásárolva. De ezt úgy nézd, hogy az amerikai 400 dollár az nettó összeg, tehát erre rájön még a vám és a hazai áfa is, így már közel megegyezik a két összeg.
Most látom Alex91 is ezt írta előbb, netto értékek már közel vannak egymáshoz -
nauro
aktív tag
válasz
margithid #2058 üzenetére
Ennél mostanában szerintem sem fog lejjebb menni az ára, max amíg kipörög a készlet, hivatalosan kétlem, hogy meg lesz tartva ez a modell. Ezek az árak viszont már akciózottak, Apple (és ezen keresztül a hivatalos viszonteladók) próbálja minél előbb elfogyasztani a felhalmozott készletet szerintem.
-
nauro
aktív tag
Mini ios7 most már hivatalosan is
-
nauro
aktív tag
Hátha valakinek szóba jön
Én gondolkodom rajta, hogy lecserélem a törött kijelzős ipad2-met egy minire -
nauro
aktív tag
Milyen tokot használtok Minihez, esetleg kijelző védő fólia?
Más: van olyan app, amiben hozzá tudok jegyzetelni pdfhez valamilyen stylussal? Ibook sajnos ezt nem tudja, de sokszor jól jönne előadáson
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged