- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
dreamdancer #204 üzenetére
Ez egész egyszerűen feltételezés, míg a kézzelfogható bizonyíték van az Asustek Nexus 7-ből adódó bevétel- és piaci részesedés növekedésére. Ez vadkapitalizmus, és aki lemarad, annak annyi, ám a Nexus program lehetőséget ad a piacnak széles körben megismerkedni adott gyártó termékeivel - a Nexus 7 előtt pl. a geekeken kívül nem sokan hallotak a Transformer Pad vagy Padfone sorozatról, ám azóta azok is jobban fogynak.
Talán az LG-nek lesz a legkisebb közvetlen bevétele Nexus készülékek után (de tudása alapján nem is az a csúcstelefonjuk), mégis mennyire éri meg nekik a Nexus partnerkapcsolat? Pár hete kiszivárgott egy belső Samsung jelentés, amely az LG-t nevezte meg a jövő év legnagyobb riválisának Android fronton. A Samsung is a Galaxy Nexusra építette fel az idei csúcsmodelljeit, és a tabletpiaci áttörést is a Nexus 10-től várják, ami ha jól szerepel - és miért ne tenné - egy sor retina kijelzős Samsung tab követi majd.
A Nexus maga a hosszútávú befektetés a partnergyártóknak, és szó van a Sony, HTC és Motorola csatlakozásáról is. De még az Apple, a Google és a Samsung agresszív termékkínálata sem tudja megakadályozni olyan kicsit megerősödését, mint a Huawei vagy ZTE. És ha ők erősödnek, akkor valamit csak jobban csinálnak, mint a HTC, noha könnyű annak hanyatlását a megacégekre fogni.
A Nexus programmal nyer a vásárló, mert csúcskategóriához jut mérsékeltebb áron, a partner cég, mert rövid és hosszútávú haszna is származik a kapcsolatból, és az egész szegmens, mert versenyre és fejlesztésre kényszerül az iparág, jobbnál jobb termékeket kidobva. Nem véletlen, hogy válság idején is növekszik a piac, pont ez a versenyszellem szüli ezeket az elképesztően jó készülékekket. Hogy az iPad Minit már-már lesajnáljuk kijelzője miatt, mert annyira jó a konkurencia, ennek a pozitív eredménye.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
dreamdancer #128 üzenetére
130 dollár az a felár, ennyivel indul az iPad Mini magasabról, 70-el többért viszont csúcskategóriás 2560*1600-as tablet kaphat. El kellene már szakadni a mi kis világunktól, egy amerikainak a 70 dolláros felár az iPad minihez képest kábé semmi, amit boldogan kifizet a jobb tabletért.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
dreamdancer #128 üzenetére
Nem csak Android kopogtat az ajtón. A hardvereset meg nem feltétlen a SoC-ra értettem.
A prémium kategóriát hirdetik, meg a retina felbontást, erre egy Nexus 7 lepipálja őket. Az meg, hogy milyen sikeres az üzletpolitikájuk ebben a szituációban nem releváns.
Ezt az amerikázást meg szerintem be kellene fejezni. Amerikával ne jöjjön senki, mert ott sem kolbászból van a kerítés, a másik meg hogy a sok hitel miatt dőlt be a gazdaságuk, szóval nem lennék olyan biztos, hogy ezzel érdemes lenne dobálózni.
Még a nagy Nyugyat-Európával sem kell dobálózni, mert Német országban sincsenek elszállva a fizetések, és Angliában sem. Az más kérdés, ha te felső vezető vagy.Meg könyörgöm: M.o.-on született cikk, magyar fórum, hadd legyen már a mérce Magyarország.
-
törölt tag
válasz
dreamdancer #53 üzenetére
Mintha az élet csak médiafogyasztásból állna. Nekem olyanra pl egyáltalán nincs időm. Gyerek, munka, tanulás, házimunka nekem ezekre futja. Egyikben sem látom hasznát a táblának. És mivel az emberek nagy többsége olyasmi életet él mint én, kizártnak tartom, hogy ezeket az eladásokat hosszabb ideig tartsák.
Ha én pl leülök a gép elé, akkor ott levelezek, szöveget szerkesztek, fordítok, konvertálok, fájlt kezelek stb... csináld meg egy táblával.
Filmet pedig a bazi nagy LCD TV nézek.
Nem mondom utazáshoz jó lenne egy ilyen tábla de oda is inkább viszem a kis etintás cuccom és egy jó könyvet olvasok.
Persze a fiataloknak ez biztosan über frankó cucc meg ugye az új Magyar alkotmányt is ilyenen írták de én mégis kihagynám illetve a gyerekeimnek venni fogok karácsonyra egy egy Androidos olcsóbbat játszani jó lesz nekik.
De gondolod mennyire fogom magam törni, hogy azt akár 1 - 2 éven belül lecseréljem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Próba
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged