Új hozzászólás Aktív témák
-
jurzsolt
tag
válasz
vadászcsiga #1453 üzenetére
Akkor majd jövő héten valamikor, ha megint megyek.
Itunes a pc-re letöltve,telepítve, regisztrálva, apple ID, jelszó, bejelentkezve, USB, gyerekjátékok letöltve a számítógépre. Azt a lehetőséget nem találtam hírtelen, hogy kerülnek át a programok! Ott fityegnek a könyvtárban. -
jurzsolt
tag
válasz
vadászcsiga #1451 üzenetére
Tehát akkor az ipadon kell keresnem a szinkronizációs lehetőséget, ott kell keresnem?
Nem olvasok szelektíve, csak valószínűleg nem értettük egymást, én pedig apple termékekhez ritkán jutok, akkor kell gyorsan mindent megoldanom, amikor hozzájuk megyek. -
jurzsolt
tag
Akkor, hogy a felesleges további szószaporítást elkerüljük, és akinek hasonló gondja van, a kereső használatával megtalálja a megoldást, összefoglalnám a kérdésemre (kábellel lehet e storeból, legálisan letöltött appokat pc-ről ipadra átrakni) adott válaszokból kiszűrt eredményeket:
Wifi nélkül nyista.Itt szeretném megköszönni az építő jellegü hozzászólásokat.
Nem bántásként írom, egy fórumtárs ugyan ezt kérdezte egy androidos topicban, természetesen a google play kapcsán, és ugyan ilyen válaszokat kapott. Akkor csak én vagyok furcsa. -
jurzsolt
tag
Nos, megint én vagyok a keresztlányomtól.
A storeból a pc-re letöltött ingyenes játékokat hogyan lehet az ipadra tenni, hogy ne a mobilnet fogyjon, wifi nincs, kábellel a két gép összekötve. -
jurzsolt
tag
válasz
vadászcsiga #1317 üzenetére
Köszönöm, sikerült.
-
jurzsolt
tag
Keresztlányom kapott egy minit a szülinapjára. Akartunk letölteni ingyenes játékokat az áruházból. A regisztráció nagy nehezen sikerült, mert a szövegek fele magyar, fele angol, de a bankkártya regelésénél nem jutottam tovább, lévén hogy nincs kártya, de én csak ingyeneseket szeretnék letölteni.Nem lehetséges, vagy csak én rontok el valamit?
(Most volt a kezemben először Apple termék.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Brave
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest