- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahajdu
aktív tag
válasz
Vyndree #2660 üzenetére
nem akarok már itt promózgatni, de erről is leírtam már a tapasztalataimat [link].
én kivételesen hivatalos apple boltban vettem, de media markt-ban is láttam ugyanannyiért. tényleg sok minden megy vele, ha törve vagy akkor az iFile-ban iszonyat jól jön.. pl bedugod a külső vinyód, és AVPlayerHD-val bármilyen filmedet letudod játszani.. meg persze még sok más mindent is..
azt mondjuk érdemes megjegyezni, hogy iOS 4.3 (asszem) óta egy kicsit limitálták a támogatott eszközöket, így pl a 256 megás pendrivomat viszi de a 16 gigásat már nem. billentyűzet megy vele, még bluetooth usb adapteres is..
szóval nekem bejött
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple internetezésre és könyvolvasásra kitalált táblagépe járt nálunk. Elsőre döbbenet, gondolkodóba is estünk.
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Magsafe töltő eladó
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Black & Decker töltőt keresek
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest