Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazad van, az iskolázottság nem tartozik szervesen ide.
"amerikai tinik a kozepiskolakban es a colleg-okban"
Én is erre a rétegre céloztam. Az EU-ban is szerintem itt fog terjedni. A nyugdíjasok és a középkorúak, kik nem rendelkeznek számtech tudással szerintem elenyésző számban vásárolnak ilyesmit, de persze majd az idő eldönti.
-
Gondoljátok, hogy a célpiac az iskolázatlan, otthon géppel nem is rendelkező réteg? Kétlem... ezen kár is rugózni, mert ez nem olyanoknak szól, akik még sose neteztek és azt se tudják, mi az a PC, csak az Apple-t ismerik. Ez már kb. olyan belemagyarázás, mint a tűzhelyes példa. Ez a cucc igenis technikán felnőtt fiataloknak van kitalálva.
Annyiban igazad van, hogy alternatíva, de semmi több. Nincs misztikus célja, jelentősége, csak egy újabb eszköz, ami egyelőre még nem tökéletes és bőven van hol fejlődnie. Tanulhat belőle az Apple is és a konkurensek is.
Valóban, azért van itthon ilyen heves vita, mert ez is olyan, mint az Intel vagy az nV túlmisztifikálása és mindenki azonnal védelmébe veszi azokkal szemben, akik talán nem csak magasztalják. Talán inkább azt kellene felfogni, hogy lehet hibája az Apple termékeinek is, akármennyire is minőségiek a cuccaik.
-
törölt tag
Normális asztali gép nélkül mire megy vele otthon? Egyáltalán, ha nem a 3G-s verziót veszi, akkor otthon fog tudni netezni? A 3G USA-ban garantálja, hogy nevada közepén a kis faluban is fog tudni netezni vele-van lefedettség? plug and play hova plug és mit play a dobozból kivéve? Lehet egyböl létrehozni rajta accountot storehoz?
Parci: egy dsrl-re had ne tegyenek már hülyebiztos megodlásokat. Arra ott vannak a jó kis automaták.
-
Shiku
aktív tag
"...akinek kell az Ipad mint egy falat kenyer..." Effektíve ez hülyeség. A többi amit írtál az OK. Meg vannak az előnyei, de sosem lesz létfontosságú dolog.
(Bár ugye a kenyér sem az, mert ott van a csomó más étel, de most a kenyér alatt értsünk bármilyen táplálékot, az szükséges az élethez, az iPad meg nem kizárólagosan szükséges a netezéshez)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest