Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
D4rkAv3ng3r #453 üzenetére
Hát, konkrétan net nélkül most nem tudnék kedvesemmel kapcsolatot tartani. 1200km már nem olyan, hogy átugrok este.
-
Fiery
veterán
válasz
D4rkAv3ng3r #453 üzenetére
>Sőt ami szerintem a legszánalmasabb amikor
>valaki csak msn-en vagy iwiw-en tud ismerkedni
>az ellenkező nemmelEzzel abszolut egyetertek, de az online kommunikacional abszolut nem a talalkozora valo lustasagra gondoltam, hanem arra, hogy ha tenyleg terben nagy tavolsagra vagy a masiktol, akkor legalabb online tudsz vele kapcsolatot tartani, ingyen. 20 eve ez elkepzelhetetlen lett volna, akkor me'g legfeljebb levelben (papiros levelben) lehetett kommunikalni kvazi ingyen -- es baromi lassan + korulmenyesen...
Arra akartam ravilagitani, hogy sokak szamara pont a modern technologia, es a "feleslegesnek" titulalt kutyuk hoztak el a lehetoseget annak, hogy kozvetlen(ebb) kapcsolatot tudjanak tartani a szeretteikkel, barataikkal, mint a papiron levelezgetes.
-
Stunts666
őstag
válasz
D4rkAv3ng3r #378 üzenetére
"Azért azt kezelhetjük ténynek, hogy még az Apple telefonját majd mindenki ismeri, addig a HTC-t csak a mobil-geek réteg."
Tegnap találkoztam egyik ismerőssel. Valahogy rákerült a szó a mobilokra.
- Mondom neki, hogy meg van milyen telefont veszek a közeljövőben.
- Mi az??? Apple???
- Nem! HTC!
- Az meg mi???Körülbelül ennyit a hype-ról.
-
suraki
tag
válasz
D4rkAv3ng3r #378 üzenetére
És ez szerinted az Apple-re vagy a HTC-re nézve lesajnáló? Azt te sem gondolhatod komolyan, hogy a HTC puszta önmegtartóztatásból nem csinál akkora hypeot mint az Apple?
Egyszerűen hiányzik belőlük az a céltudatosság ami az Almánál megvan. Ők csak egy kütyügyártónak tartják magukat a sok közül és ennek megfelelően is viselkednek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Keresünk dokkolókat
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged