- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
igaz de nem ide tartozik, de hátha tud valaki tanácsot adni, vagy segíteni.
Tudjátok nyertem egy iPad-et a Zagg-tól. (iPad day Giveway)
Ki is küldték de megakadt a vámon. Küldtek a vámról egy levelet, hogy 12-én megérkezett, onnantól 30 napig megőrzik azután a feladó rendelkezik vele.
A vámhivatal számlát vagy banki átutalásról igazolást kér a küldemény megállapításához, nyeremény esetén pedig egy értéknyilatkozat amit a feladónak (Zagg) kell elküldeni a megadott mailcímre.
A csomagra természetesen ráírta a Zagg, hogy 500 dollár értékű.Beszéltem a vámon egy nagyon rendes hölggyel, aki annyira segítőkész lenne, hogy ha a Zagg kisebb értéket adna meg, annyi után kellene fizetnem a vámot és áfát. Le a kalappal, tényleg megértőek.
De a Zagg-ra már 8 levelet írtam, valamelyikre válaszolnak valamelyikre nem. De eddig semmit sem csináltak. Csak továbbítják az illetékesnek meg ilyesmi.
Mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tesla topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NBA és kosárlabda topic
- Óra topik
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged