- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LEFTHORSE1 #869 üzenetére
Nem. Ezek a Griffin Technologies remekművei.
Volt anno iPod Touchra is egy tokom tőlük, hát az se volt egy nagy eresztés. Gondolhattam volna rá egy kicsit korábban. Sajnos a hivatalos Apple kiegészítőket majd csak az iPaddal egy időben kezdik el forgalmazni a hivatalos boltok, megkérdeztem
-
válasz
LEFTHORSE1 #757 üzenetére
Amikor ráböktem, megnyílt egy új lap, rajta a nagy kép. A popoverben "Open", "Open in New Page", "Save Image" és "Copy" opciók vannak, a Save a nagyméretű képet menti le.
-
válasz
LEFTHORSE1 #752 üzenetére
Ez az Opera képessége, és nem, nem tud ilyet az iPad
-
válasz
LEFTHORSE1 #745 üzenetére
-
válasz
LEFTHORSE1 #745 üzenetére
Minden iPod Touch, iPhone, meg iPad azzal nyit, hogy kösd iTuneshoz induláskor. Ez egy ilyen dolog.
Az albérletben még mindig nem kóser a WLAN, de a Nexus stabilan fogja a 3G-t, úgyhogy mindjárt ránézek erre az oldalra leosztott nettel.
-
válasz
LEFTHORSE1 #743 üzenetére
1) EXIF infókat nem lehet nézni a gyári képnézegetőben
Az Esato-t nem ismerem, de nem zárom ki, hogy van olyan mobilverziója, ahol nem kell jobbkatt az EXIF infókhoz. Most nem tudom megnézni, mert gebaszos a Wifi.
2) Képeket küldeni emailben lehet, toolbaron lévő ikon segítségével. Bluetooth az sajnos tényleg esélytelen. Egyéb fájlok küldése az alkalmazástól függ, de főleg email vagy ad-hoc móka a két átvivő közeg.
3) Természetesen megy az adott hozzászólás linkjének kinyerése, sokkal egyszerűbb: ujjat hosszan rányomsz a sorszámra, majd a megjelenő popoverben Copy. De ez már iPhone-on is így volt (ld. még modern rendszerek). -
moonman
titán
válasz
LEFTHORSE1 #732 üzenetére
mint minden érintős kijelzőn, gondolom itt is lehetőség van a tap&hold-ra vagyis, odaböksz és nyomvatartod. WM-ben kezdetek óta van, de szerintem a többiben is. hogy az ipadban van-e ilyen, azt konkrétan nem tudom.
#732: azért a nem-Apple rendszerek kezelése sem okoz maradandó traumát a naponta vele dolgozó embereknek szerintem.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
ez az apple topicok jellemzője uram
-
válasz
Nincs jobbklikk, iPhone OS-en nem is volt soha. Minek az?
Amíg a fórumon kettő-három példány van összesen, nem hiszem hogy nagy szakmaiság törne ki...
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #465 üzenetére
Ez szép és jó, csak akarnál nézni egy South Park rész pl. indavideon, és nem jönne össze Flash híján.
Ha nem SP akármire belehelyettesítheted.
(#471) Kopi31415: Én is használom az msn-t, nem barlangban élek, csak arra világítottam rá, hogy a fiatalok között van sok lusta aki egész nap a gép előtt kockul. Másik meg ahogyan írtam az ismerkedés is nevetséges iylen módon, jobb az személyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest