- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
d-boy
senior tag
válasz
vtechun #1824 üzenetére
Nem rossz ötlet, meg is csináltam, de egy gondom van vele.
Szépen csoportokra szedtem, hogy mi érdekelne (Sport, Game, Tech, Gazdaság, Bulvár stb...) a google readerben, de a flipboard egy "kockát" ad neki összesen a flipboard képernyőjén és azon belül ömleszti a híreket
Nem tudnék csoportokra bondva hozzáadni rss-eket a google readeremből? -
kavboy
tag
válasz
vtechun #1759 üzenetére
Szilikon tokot ilyet vettem: [link]
Azert jo a gyari fedovel ellentetben mert ez megvedi az egesz ipad-ot es nem csak a tetejet... Ma pl. a masfel eves fiam megtalalta es foldre ejtette (dobta) de siman megvedte egy karcolas nelkul...(OFF)
Tartonak ezt vettem: [link]Camera connection kit pedig ez: [link]
-
válasz
vtechun #1725 üzenetére
Az IPA kerdeshez: igy van. A masik felhasznalonak kellene belepnie a fiokjaval, meg authorizalni is kene a gepet, talan menne. (azaz mas logikai buktatot nem latok)
A b) alternativa a jailbreak es a telepitorendszer feltorese, ami meg iPad2-n nem megy es egyebkent is warezkategorias.
Debbol IPA-t elmeletileg lehetne csinalni, de nagy XCode magia kellene hozza, nomeg fizetett fejlesztoi account es persze OSX. Nem tudok kulcsrakesz megoldasrol egyebkent.
-
HXY
addikt
válasz
vtechun #1720 üzenetére
A vásárló 4 másik emberrel legálisan megoszthatja a vásárolt programokat.
A Cnet oldalán fent van, hogy mit kell csinálni (Apple Byte)
http://cnettv.cnet.com/share-your-purchased-iphone-apps-multiple-devices/9742-1_53-50075332.html
-
erdoke
titán
válasz
vtechun #1690 üzenetére
Repülőn én is használtam már többször is, és bár ott mindig süt a nap, nem volt problémás.
Az enyém nem 3G-s, de eddig talán kétszer pár percre lőttem rá a telefonról netet. Nyilván azért is vettem 3G nélkülit, mert ahol én használom (lásd előbb), ott nem igazán van rá szükség.
Egyébként a Brando oldalán, amit éppen te linkeltél, kétfajta fólia van, és amelyik nem "Ultra Clear", az szerintem matt. -
válasz
vtechun #1673 üzenetére
A beSSH-zást nem tudom mi a rákért akarnád az iPaden végezni, de ha otthon előre összeállítasz magadnak egyet, akkor arra már rá tudsz csatlakozni. Első blikkre ezt találtam és elég korrekt.
-
Konflikt
addikt
válasz
vtechun #1574 üzenetére
csak eppen semmi ertelem sincs:
feleslegesen viszi a helyet, tovabb tart masolni, kontenert cserelni alatta, es a 720p es 1080p kozotti kul-t az 1024x768-on lehet nemfogod eszrevenni..mod
ennek akkor van ertelme egyedul, ha ra tudod kotni fullHD-s tv-re. meg persze techdemonak jo. -
Touch-ko
őstag
válasz
vtechun #1534 üzenetére
Ajanlani tudom a RR2 Hd-t. Az mar kifejezetten iPad 2- re keszult.
A wifi halozatomhoz allandoan csatlakozik nalam. Sot, ha erzekeli a halozatot, pl mikor beallitom iPhone 4-en a personal hotspot-ot, akkor automatikusan csatlakozik.
A mostani 4.3.1 nemtudom tartalmaz-e ilyen javitast, de ugy emlekszem nem irta. Jb eseteben nem tudok segiteni. -
nord_
veterán
válasz
vtechun #1449 üzenetére
Ezekkel egy probléma van - nincs ékezetes billentyűzet...
Elég sok céges levelezést intézek, nekem ez kizáró ok.Egyébként próbáltam a gyári (magyar kiosztású) klaviatúrát is, de kis túlzással csak a hangerő állítást támogatják a gépelésen kívül iPad-re. Olyan sokat nem gépelek, hogy meg ezt a nem olcsó darabot is hordozzam magammal.
Én egyébként ezt vettem volna: ZaggMate -
erdoke
titán
-
D@niel
addikt
válasz
vtechun #1425 üzenetére
Speciel nem fut a háttérben semmi, csak pl. a radio app, vagy ami olyan, de minden más hibernáltba kerül, eltárolja a memóriában, és ennyi, semmi több. Nem kell folyton kilőni a dolgokat, nem ettől merül.
Fényerőt csökkentsd, safarit ha nem használod úgy zárd be hogy előtte X-eld ki a lapokat, wifi beállításban a hálózat csatlakozás rákérdezést off-old ki, mail-t ha használod inkább push mail mint a rendszeres lekérdezés, notifications, location services-t kapcsold ki, spotlight search-nél ha nem használod szedd ki az összesnél a pipát, 3G-s iPad-nél a 3g-t kikapcsolni ha nem kell.
-
z67
őstag
válasz
vtechun #1387 üzenetére
Nekem a régi fekete volt, 32-es, 3G-s, de mivel macerás volt állandóan átrakni a kártyát, így szinte soha nem volt használatban a 3G-je. Az új iPhone-ról kapja, wifin, egyelőre MyWi-vel. Inkább a tárhelyre mentem rá, 64-es lett és ezúttal fehér. Látatlanban, mert még megnézni sem lehetett.
-
ferikek
aktív tag
válasz
vtechun #1012 üzenetére
köszi, ez így ok, de ez mennyire hivatalos vagy legális?
Csak azért kérdezem, mert tegnap visszamondtam az ipad-hez tartozó mobilinternethez a mobilTV-t, mivel nem támogatott készülék a T-Mobilnál (elvileg nem lehetne hozzá rendelni MobilTV-t)
Tudsz mondani nekem légy szíves egy rtsp-s programot? a vlc tudja ezt? letölthető ipad-r?köszi,
ferikek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Házimozi haladó szinten
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Apple USB C kábelek - Új
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest