- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Érdekes én is úgy voltam vele, hogy minek, aztán azt vettem észre, hogy ezen nézek youtube-ot, hallgatok zenét, netezek, játszok, mert ekkora méretben már nagyon jó. A házimozira rákötve nagyon tiszta hangot ad, Valahogy nem volt kedven ezután laptopot elővenni, vagy gép elé beülni. Persze megmaradt mindegyik, de amikor kényelmesen akarok netezni, akkor ipad.
-
Plebi
senior tag
Igazából érthető lenne, de offline GPS-hez nem kell a hálózat, csak akkor, ha vodás (vagy T-s) igo-t akarsz letölteni rá, mert akkor ellenőrzi, hogy van-e benne sim, de ennek ellenére, ha szabadban kell rá net, akkor megosztom telefonról. Csakis iPad miatt nincs két net előfizetésem, a mostani kettesben is egy vitmaxos sim van, igo miatt.
-
Plebi
senior tag
Az ár alapján adott plecsni szerintem nem helyénvaló. Az Apple egyedül az iPadnél tartja az árakat azon a szinten amin a kezdetekkor is volt, és árfolyam ide vagy oda mindig ugyanannyi volt. Az iPhone-ra nem adtam volna plecsnit, mert ott pofátlanul elszálltak az árak, annak ellenére, hogy kezdetekkor mennyibe is került egy iphone előfizetéses csomagban, most meg majdnem annyi, mintha függetlenül venném, hiába fizetek érte 9-15k-s csomagdíjat.
Egy dolog ami még mindig zavar az iPad-ben, hogy GPS csak a simkártyások mellé jár.
Amúgy iPad 2-t erre már cserélném, de lehet mini lenne belőle, mert ott a GPS-es annyi, mint Air-ben a sima, csak még meg kell tapogatni, hogy mekkora a méretkülönbség. GPS mindenképpen kell, mert most is az van, nem gyakran használom, de akkor jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged