Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Miért vagyok elfogult, ha azt mondom, hogy már az iPhone előtti időkben se használtam, pedig volt rá lehetőség.
Akkor se használnám, ha az Apple hirtelen megnyitná. Sőt, az AirDropot is összesen ha háromszor használtam, mióta elérhető, pedig van vagy húsz iOS készülék a bővebb családban, ill. iPhone-iPad az összes kollégámnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Akkor se használnám, ha az Apple hirtelen megnyitná. Sőt, az AirDropot is összesen ha háromszor használtam, mióta elérhető, pedig van vagy húsz iOS készülék a bővebb családban, ill. iPhone-iPad az összes kollégámnak.