- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
siemenss65 #1658 üzenetére
Ez van csak.
Be kell valljam, par het hasznalat utan az iOS-t es az Apple ID-hez kapcsolodo dolgokat (iTunes, satobbi) az altalam idaig hasznalt egyik legkellemetlenebb, legidegesitobb szolgaltatasnak talalom. Ennyire meg az sem huzott fel, amikor nyolc evvel ezelott a closed source Ati driverrel szoptam Linux alatt.
Nem tudom, hany eve vagyok fejleszto, eleg power usernek tartom magam, es _otletem sincs_, hogy lehet megoldani egy csomo dolgot. Amikor csinalok egy screenshotot (ezt itt), es ugy kell leszednem az iPadrol, hogy twitterre felposztolom (!!!!), es onnan letoltom, majd kitorlom a tweet-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest