Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Klassz köszi. Soha nem fedeztem volna fel, videó lejátszás közben kapcsolgattam volna továbbra is,.
Vasinger!
Nekem is ilyen volt az első, küldött másikat az eladó. Ez sem gyári minőség de már használható. Sleep néha kapcsol, néha nem. Ilyenkor kézzel rá kell simítani a coverre a home gomb közelében. Én ha mégegyet veszek az gyári lesz. Nem szórok el több pénzt utangyartottra. Úgy néz ki a sárgáknak most nem sikerült lemásolniuk az eredetit. Ipad2-re az első találomra kiválasztott cover tökéletesen működött több mint egy éven keresztül. -
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #4573 üzenetére
Ebayről van? Link?
-
vadászcsiga
félisten
Erősebb volt magában az ipadben is a mágnes. Nekem mint mar írtam 2-esem volt kínai smart coverrel, nem egyszer néztem tv-t a tárolomban a munkaasztalon, iPad kitámasztva mint egy monitor, közben reszeltem, fúrtam faragtam. Asztal remegett, néha odanéztem hogy nem dől e el, de esze ágában sem volt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ZoliBen #4556 üzenetére
Én nem szoktam, de ha néznék akkor mivel wifis a tv-m, és nincs apple TV-m, kiküldeném az iMediaShare-el. Ezek hiányában valami kábellel, ami jó drága
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #4542 üzenetére
Beállítottad a Mailboxot, majd kitörölted gmail asztali nezetében a címkéket?
Úgy is működik?
Időjárás: beállítások, helymeghatározás, időjárás bekapcsol
Milyen üzenetet? iMessage-et? Ott van a szöveg mellett jobbra hogy KüldésNeked van egy iPhone-od is ha jól tudom, nagyon nem más iPaden sem a rendszer.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #4540 üzenetére
A hang képességei talán azért csökkentek az előző ipadekhez képest mert kisebb lett a ház, bár én nem találom halknak. YT-ra jó, zenét meg airplay-el kiteszem hangfalra. App hiányt nem értem, nekem minden van ami kell. Sokkal jobb a helyzet mint droidon pl. Számológépet nem értem en sem, de store-ban sokat találsz, én a Calculator+t használom, megvettem in app a valutaváltoját, így nekem tökéletes.
Időjáráshoz be kell kapcsolni a GPS-t.
Mailboxot ismerem, iPhone-ra hónapokat vártam ra, egy listára kellett anno feliratkozni. Több szazezren cuppantak rá világszerte. Az a baja hogy mappakat hoz létre a gmail fiokodban, kicsit összekuszálja, viszont kétségtelen hogy van push. Többször visszatértem hozzá, de mindannyiszor le is töröltem. -
vadászcsiga
félisten
válasz
spawn21 #4526 üzenetére
Uhh ez tényleg gáz, azt hittem ezt csak az utángyártott csinálja. Mondjuk azzal hogy kisebb lett az Air mérete elcseszték ezt a zseniális ötletet. Mint tudjuk az előző smart cover 4 részre volt osztva, a mostani meg 3-ra. Az előbbi konstrukciójánál fogva sokkal stabilabb támasztékot biztosít.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Gadgetfan_ #4514 üzenetére
He he, sas szemed van, fel sem tűnt
Mellesleg nekem 5 ujjal is sikerül az appváltás -
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #4500 üzenetére
Akkor megnyugodtam, azt hittem az én Air-emben van valami gebasz a mágnes terén
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #4493 üzenetére
Akkor nézd meg ezt a videót, azt amit 2:25-nél csinál ezzel amit vettem nem tudom megcsinalni, az előzővel ami 2-eshez volt viszont simán.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #4494 üzenetére
Én az iPhone-omatlecsereltem tudod, de tabletet nem vennék mást mint ipad. Volt már androidos táblám de ég es föld. Bp-i metró, és japán gyorsvasút a különbség.
Kiforrott ez csak akik tudjak milyenek voltak iOS-ből az előző verziók, annak kicsit érthetetlen hogy amit egyszer már tudtak most miért nem? Aprosagokrol van szó, szőrszálhasogatás az egész,
-
vadászcsiga
félisten
válasz
#99546112 #4489 üzenetére
Kiforratlan, persze csak akkor ha használtad az előző verziókat. Annak aki ezzel ismerkedett meg először természetesen nem
Vasinger!
A gesztusok a legkirályabb dolog ami valaha tabletben született. Olyan hamar hozzá lehet szokni mint a víziváshoz. A home gombot szinte csak a felélesztéshez használom. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #4485 üzenetére
Az fix hogy nem olyan stabil mint az iOS6 volt, de ezt tudtuk róla. Az egy kiforrott verzió volt, majd ez is odaér iOS 9 környékén.
Melegedés nálam nincs, kilépés sincs, illetve az elején a Safari respringelt, okát azóta sem tudom. Animáció nem érdekel, ha van is akadás nem veszem észre, illetve egyáltalán nem is figyelem. Ennyire nem vagyok FPS buzi.
Vedd meg nyugodtan szerintem. -
vadászcsiga
félisten
Van valakinek utángyártott smart covere? Nem case hanem cover. Rendeltem egy ilyet, ez már a második mert az első hibás volt ez sem egy műremek de legalább működik a sleep/wake funkció.
Az a kérdésem hogy aki használ ebayről vasaroltat tapad e a mágnes rendesen a házhoz? YouTube videókat nezegetve az eredeti apple smart coverről, olyan mint a beton. Gyakorlatilag a smart covernél fogva meg lehet pörgetni az Air-t.
Az előző ipad 2-esemre is utángyártott volt az is úgy tapadt mint a pillanatragasztó.Ez a mostani nem túl acélos. Csináltak valamit vajon hogy ne legyen jó csak az eredeti? IFixit-en nezegetve a szétszedett Air-t nem látok mágnest.
-
vadászcsiga
félisten
Vettem egy ilyet, még baratkozunk. Lehet hogy asszonynal köt ki
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #4465 üzenetére
Nem olyan nagy munka az. Asztali gépen iCloud vezérlőpanelen chrome sync, vagy valami ilyesmi.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #4460 üzenetére
Nálad lehet a hiba
-
vadászcsiga
félisten
Fejlesztőknek való, nem nekünk. Ők nem pakolják teli a kedvenc appjaikkal, hanem csak azokat teszik fel amiket fejlesztenek, hogy majd ősszel már csak frissíteni kelljen a store-ban.
Egyébként béta 4-5 felé már jó szokott lenni, onnantól már a mindennapokban is használható, legalábbis iPhone-nál így szokott lenni. -
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #4452 üzenetére
Soha nem figyeltem még. Mivel 95%-ban itthon használom mindig van a közelben egy konnektor.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #4450 üzenetére
Egy hátránya van, hogy a gmail app nem ellenőrzi a leveleket
-
vadászcsiga
félisten
Szombaton a beállításokban kikapcsoltam az "alkalmazásfrissítés a háttérben" opciót, azóta sokkal jobban bírja az akksi.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #4440 üzenetére
Persze hogy gyorsabban merül hiszen folyamatosan csekkolja a mailt, stb, csak nem értettem miért pont a wifit kell kikapcsolni hiszen ott van még a GPS, push, stb. Ha ez a cél akkor rep.mód ki, és reggel tényleg csak fel kell kapni a készüléket és harcra kész.
-
vadászcsiga
félisten
Hú nagyon kezdő lehetsz. Nem fog semmit csinálni az e-mail cimeddel, ez lesz az apple ID-d, azonosítód. iPhone-on is írd be ezt mailt meg jelszót es kezdd el írni a jegyzeteidet.
Na várjunk. A store-ból hogy töltesz ha nem volt apple ID-d? Most kettő van vagy mi?univerzita
Miért érdemes kikapcsolni éjfélre a wifit? -
vadászcsiga
félisten
Én 10-ből 9x nem tudom úgy elhúzni az értesítést lockscreenen hogy az ahhoz tartozó appban talaljam magam. Van valami trükkje?
-
vadászcsiga
félisten
Nézzük csak. Múlt hét szerda óta van meg, őő nem
Komolyra fordítva, ez a második iPadem, ez elott egy 2-est használtam de soha nem kerültem ilyen helyzetbe. Alacsony toltottseg sokszor van de halisten mivel gyorstöltés van így elég egy fel órára feltenni es máris kibírja addig míg stabilan konnektor közelébe nem kerülök.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Hofeher #4384 üzenetére
Regisztrálni kell a készüléket egy fejlesztőnél, enélkül nem fog menni. Bétát letoltod, shift+restore-t nyomvatartva betallózod az ipsw-t, es hatradölsz.
Visszarakni a 7.1.1-et meg úgy hogy DFU-ba rakod az iPadet, ekkor az iTunes felismeri, majd restore.
Csak saját felelősségre!Illetve van egy módszer az udid reg megtérülésére:
Step 1: Connect your iDevice with iTunes via USB.
Step 2: Restore your iPhone, iPad or iPod touch to iOS 7.1.1 via iTunes, then setup it as a new iPhone
Step 3: Download iOS 8 Beta 1 for your iPhone, iPad or iPod touch
Step 4: Now your are requested to hold SHIFT and left click on “Check for Updates” on iTunes, then select iOS 8 beta 1 which you downloaded on Step 3, wait for few minutes and enjoy iOS 8 -
vadászcsiga
félisten
8 bétát felrakta már valaki?
-
vadászcsiga
félisten
Ilyen érdekesség nálam is volt tegnap, iFiles-ban akartam egy nagyobb fájlt dropboxból FTP-re másolni, de mivel baromi lassan ment a töltősáv, gondoltam kilepek. Pár perc múlva vissza néztem de azonnal bezárta. Megcsináltam még 4x, majd azt írta ki hogy az iFiles 5x crashelt, ezért safe módban nyílik meg. Ráböktem a szövegre es folytatódott minden, kivéve a másolást.
Ilyen megoldás 6 alatt nem volt. Ezt most vajon az app, vagy az OS csinálta? Én az utóbbira tippelek -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #4294 üzenetére
Ilyen nincs. 5 napig semmi probléma, most hogy beírom es eldicsekedek, naná hogy újraindul.
Ilyenkor mi van? Produkálni nem tudom, random csinálja. Melyik az a APR akik nem kételkednek az ember szavában? -
vadászcsiga
félisten
válasz
ZoliBen #4252 üzenetére
Nem kell nagy tudomány hozza. Evasi0n.com-rol letöltöd a fájlt, elindítod, rákötöd az ipadet a gépre és katt a jailbreak gombra. Ennyi. Amikor kéri, ipaden meg kell nyomni a egy nyilat ábrázoló ikont amit ő rak rá.
Én 7.0.4-el kaptam múlt szerdán, elindítottam az evasi0n-t de 20%-nal megállt és csinálhattam bármit nem futott le pedig letöltöttem régebbi verziót, újraindítottam mindent, másik usb port, minden volt. Neten azt irtak megoldásnak hogy csináljam gyorsabb gépen
-
vadászcsiga
félisten
Nem olyan rossz ez a ram ami az Air-ben van. Letöltöttem a McTube-ot, YouTube-bal váltogatva hasonlítottam össze az 1080p videókat, amikor meguntam megnyitottam újra a safarit amiben egy tab volt megnyitva de nem töltötte újra pedig meg voltam győződve hogy így lesz.
-
vadászcsiga
félisten
Én egy dologgal állnék ki keynote-ra: mostantol szabad a downgrade, újra aláírják az összes ios-t
-
vadászcsiga
félisten
Én a notit már csak nyomtatásra meg nagy ritkán pendrive írásra kapcsolom be. Amúgy minden iPaden történik.
Ahogy Szabikaa20 én is sokat használom képszerkesztésre. Fajljaim a routerre kötött winchesteren, iFiles-al mindenemet elérek könnyen és gyorsan. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #4148 üzenetére
Köszi de van ilyen ramtisztito appom vagy 4
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #4146 üzenetére
Dehát csak 4 napos a készülék, olyan nagy mocsok nem gyülhetett össze. Mindegy most restore, aztán ha továbbra is csinálja megy vissza.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20 #4138 üzenetére
Safarival böngészek, és igen 711 van rajta
-
vadászcsiga
félisten
Nektek is gyakran indul újra a készülék, safariban való ártatlan böngészés közben? Napi egyszer biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest