- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
#99546112 #5723 üzenetére
Én csak azt nem értem hogy egy ekkora cég, ennyi jó koponyával hogy adhat ki mittudomén hány béta után egy ilyen bugos os-t? Ha valaki a cégnél feltette a saját air-jére látnia kellett hogy bugos, vagy a fejlesztők b.sztak visszajelezni?
legiaap
Jobb volt az. Megváltás volt visszatenni a 712-t, a respring hirtelen már nem is annyira tragikus -
vadászcsiga
félisten
válasz
legiaap #5719 üzenetére
A GM-hez nem kellett fejlesztonek lenni, megegyezett ezzel a végleges verzióval. Es igen ezek mnd megvoltak abban is. En kipróbáltam majd utolsó előtti nap visszaraktam a 712-t. Megvárom a 801-et mivel kva gyors es az akku idő is sokkal jobb de ezek a apró hibák nem hianyoznak
focvis
Nem lehet, ellenben van asztali nézet funkció ami rajtad nem segít
Cím sorra rábök, lehúz, es ott lesz -
vadászcsiga
félisten
válasz
Vasinger! #5640 üzenetére
Ha volt backupod azelőttről akkor nem, amúgy de. Én ahogy felraktam a 8-at rögtön kikapcsoltam az iCloud backupot nehogy felülírja a régit ugyanis visszafelé nem működik ez a funkció.
De ha tetszik a 8 hagyd, szinte biztos hogy ezt kapjuk szedán is. Nekem fontos hogy működjön minden Safariban, GM-ben ez még elég bugos. Kepfeltoltes, olx, vatera stb mind szar, sőt még ide a ph-ra sem tudtam képet feltölteni.
-
vadászcsiga
félisten
Én még szerda elott vissza teszem a 712-t, nem bízok az Apple-ben. Majd ha azt mondjatok ugyanaz a végleges verzió mint a GM frissitem
-
vadászcsiga
félisten
Szürreális beszélgetés folyik itt ma
-
vadászcsiga
félisten
Viszont mintha lassabban töltene vagy rosszul érzem?
-
vadászcsiga
félisten
Lehet hogy túlzás de en úgy érzem az üzemido a kétszeresére növekedett 8 GM-ben
-
vadászcsiga
félisten
Nem sajnos, én is csak ugyanazt a keresőt tudnám használni amit te. Nem foglalkoztam a témával mert nem érint. Én a swype-ot használom G2-n, ott láttam hogy át lehet váltani kézírásra de kikapcsoltam mert egy épkézláb szót sem tudtam összehozni
Ha lesz igény rá ios-en, a fejlesztők biztos hogy megoldják -
vadászcsiga
félisten
Most hallgatok először zenét air-en (ajándék U2) de hogy is mondjam szépen, nagyon szarul szól és nem a zenekar az oka. Totál lapos jellegtelen a hangminőség.
-
vadászcsiga
félisten
8 GM további észrevételek: 5 újjas bezárás néha nem működik, menüben a kapcsoló ki-be megoldja. Eközben vettem észre safariban hogy összecsípésre a megmegnyitott tabok kartyaszeru nézete jön elő.
Kerio
Azt tudjak hogy melyik kartyajukat fogadja el az AppStore. A tied biztos hogy nem jó mivel azt írtad mindent kitoltottél. Egyébként van rajta pénz? -
vadászcsiga
félisten
Viszont van egy jóhírem, ha jól látom safariban ha ide a szöveg boxba írok és közben kilépek majd vissza és ujratolt az oldal a beírt szöveg megmarad. Ez jó
-
vadászcsiga
félisten
Safariban nem értem mi célt szolgál hogy a kedvencek oszlop lefixálhato
focvis
Újratöltöget ahogy eddig...és ahogy ezután is fog -
vadászcsiga
félisten
Feltettem a GM-et, Safari, meg úgy az egész rendszer k.va gyors, rtl.hu simán betöltődik.
-
vadászcsiga
félisten
Valaki tegye fel GM-et es mondja el milyen de még 17-e elott
Köszi -
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Ha lenne egy wifis nyomtatóm ipadről tudnék vele nyomtatni? Amikor rányomok a nyomtatásra akkor elkezdi keresni a wifi kepes eszközt, természetesen nem tálalja de el tudná a dokumentumot?
Használ valaki ilyen megoldást?
Unom már hogy kizárólag emiatt kell összeraknom a notit -
vadászcsiga
félisten
6.1 is szépen viszi az rtl oldalát. 8-ban megint egy olyan javítás lesz ami egyszer már jó volt. iOS másról sem szól csak hogy a nagyokosok valamit veszettül elcsesznek majd arra kényszerítik a felhasználókat hogy várják a legújabb verziót mert akkor majd minden ujra jó lesz.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #5403 üzenetére
4gb=4mb
-
vadászcsiga
félisten
Akiknek kétségei vannak afelől hogy az iPad kiváltja e a notebookot gépelést tekintve, nézze meg a mai M1 híradót 27:38-nál. A hölgy újságíró, egy sajtótájékoztatón van és iPaden pötyög
Egyebkent mi szükség van arra air-en hogy a képernyőmentés 4gb legyeni? Nikonom raw-ban nem csinál ekkora méretet.
-
vadászcsiga
félisten
Ezt nyissátok meg 712-n http://rtl.hu/rtlklub
Nekem ahányszor megnyitom összeomlik tőle a Safari, minden 5. után respring is van. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #5359 üzenetére
Azért ez milyen már hogy nem lehet air-re feltenni a bétát? 712 simán felszaladt.
Előbbi nem túl jó jel. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #5356 üzenetére
A béta nem jött össze, maradt a 712-re való frissítés.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #5352 üzenetére
Hát ez nem fog menni, ki sem tudja csomagolni az iTunes. 10%-nal áll hosszú percek óta. Mindegy nem is bánom
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita #5349 üzenetére
Felvenni amit éppen csinál az ipadjen, mindezt mozgóképben
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ZoliGamesHD #5347 üzenetére
Nincs ilyen, sőt szerintem cydiában sincs
-
vadászcsiga
félisten
Hányadik bétánál tart a 8?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
ZoliGamesHD #5312 üzenetére
Ha tippelni kellene szerintem marad az 1 giga ram
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest