- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz
Mr.Csizmás #123 üzenetére
Nincs szó itt cáfolásról sőt amit most ebben a topicban csinálunk még vitának sem nevezhető.
Gyakorlatilag én azt látom, hogy mindegyikünknek igaza van és egyikünknek sincs.
Ez egy olyan új terület, amiből bármi lehet. Megbukhat akár az AppleTV, de kinőheti magát olyan monstrummá, mint az iTunes Music Store.
Maximum magáról az eszközről lehetne vitázni, hogy mit és miért raktak bele, vagy hagytak el, de ez sem érdekes, mert ez egy béta megoldás, ami arra jó, hogy felmérje az igényeket vásárlói és kiadói oldalról egyaránt.
Én csak leírtam a saját gondolataimat a dologgal kapcsolatban és esetleg ezt védtem meg. Szerintem dőreség lenne per pillanat Apple elképzelése mellett, vagy akár ellene pálcát törni.
A nyomtatott sajtó digitális hordózóra való átköltöztetése időszerű, hisz teljesen felesleges papírt pocsékolni olyan tartalomra, amit az ember egyszer vesz általában a kezébe (esetleg másodjára, mikor ablakot pucol vele /nos ez negatívum, hisz erre az iPad alkalmatlan
/). Ezt én járható útnak látom és mivel van egy már kiépített infrastruktúra (iTunes Store) amit csak ebbe az irányba bővíteni kell, igencsak úgy gondolom, hogy sikerre van ítélve.
Az oktatással kapcsolatos dolgok amiket írtam csak elképzelés, de nem alapjaiban rossz. Sok iskola ma is ad a tanulóknak notebook-ot, PDA-t, vagy akár iPhone-t is és ezek az elképzelések működnek. Ha csak annyi megvalósul, hogy a könyveket így kapja meg a diák és a tananyagból tud kiemelni dolgokat esetleg mellé szöveges, vagy hangos jegyzeteket fűzni, akkor már hasznos dolognak lehet tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Playstation 5 játékok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest