- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
válasz
manchester85 #61 üzenetére
Azért nem ugyanaz, szerintem.
Egy ilyen cuccot én azért vennék meg, mert komplex, és kivált egy csomó mindent mást.
Plö. amikor bejött ez a nagy MP3/MP4/MP5 lejátszó divat, röhögtem az embereken. Volt náluk egy notebook, egy telefon, egy MP3 lejátszó, egy PDA, meg ez meg az.
Én nem állítom, hogy rosszak az ilyen kütyük, mindennek megvan a maga funkciója, nyilván egy jobb minőségű MP3 lejátszó megéri az árát (nézzük a cikk miatt egy iPod-ot), de én nem bírok elviselni, ha egyik zsebemben ez, a másikban az, a táskában noti van, a drótok meg mindenhonnan lógnak.
Önmagában nem ítélem el az iPad-et, ha lenne pénzem szerintem vennék én is. Csak fájlalom én is a telefonálás funkció hiányát, ugyanúgy, ahogy a flash hiányát is.
Egyébként miért nem elérhetőek az Androidos cumókon sem, és az "i' cumókon sem a flash-tartalmak?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Home server / házi szerver építése
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- DOOM - The Dark Ages
- ASUS ROG Ally
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest