- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Jhonny06 #423 üzenetére
Egyelőre sokkal strapabíróbbnak tűnik élőben a hátulja, mint azt elővételben gondoltam. A Smart Covert simán a háta mögé lehet fordítani, asztalra pl. vagy így, vagy arcal lefelé szoktam letenni.
Egyik kollégám elkérte valamelyik nap, és a cover nélkül adtam oda megnézni. Amikor visszatette az asztalra, pont az ott hagyott Smart Cover fém részén húzta végig a hátulját, a karistoló hang maga borzasztó volt. Ennek ellenére semmi nem látszott a hátlapon.
Laptop mellett volt egy Samsonite notebook skinben, amikor utaztam, kutya baja. Nyilván a SC nézett a laptop felé, a háta a noti skin puha belsejével érintkezett.Szerk: Nem tapad ugyan a hátuljához, de pont a kezemmel szorítom hozzá, ha fektetve fogom (márpedig nekem úgy jön be jobban).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest