Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocs, de szerintem a JBL logó nem ad ki hangot magából, én sem hallottam még egyiket sem szólni.
Hallottam viszont már egy csomó hangrendszert (nem logót), eleget ahhoz, hogy ki merjem jelenteni, hogy egy ilyen teknőből, mint ezek nem lehet rendes hangot kicsiholni. Szar hangút meg lehet olcsóbban is kapni, és azon sem fog szólni a JBL logó (mert lefelejtették róla).
De egyébként a minap olvastam egy érdekes cikket arról, hogyan butítja az ipod (és persze a többi mp3 lejátszó) a jelen korosztály zenei hallását, aminek folyományaként a legnagyobb fosról is képesek azt hinni, hogy zseniális.
-
plus44
veterán
Nem hallgattam még EZT a JBL-t...súlyos problémák vannak itt. Érdekes, nem válaszolsz az általam felvetett problémákra, csak marhaságokat bedobsz, ami nem is kapcsolódik ahhoz, amiről én beszélek. Nekem feleslegesen ne húzd a dolgot. Meggyőzni nem fogsz, de ha vitatkozni sem tudsz, akkor hagyjuk az egészet. Részemről zártam.
-
plus44
veterán
Átlátod az ehhez a szegmenshez és árkategóriához tartozó összes készüléket, hogy ki mered jelenteni, nincs jobb ennél? Itt nem nekem kellene példákkal felhozakodnom, hanem neked, hogy ki mersz jelenteni ilyeneket...
Az élettapasztalatról meg csak annyit, hogy ehhez mondjuk speciel semmi közöd, másrészről pedig megfordult már elég készülék (legyen az telefon, szórakoztatóelektronika, tb.) a kezemben ahhoz, hogy eldöntsem magamnak, hogy mitől mit várhatok. Én egy szóval nem mondtam, hogy rossz a JBL. Ahhoz pedig nem kell lángésznek lenni, hogy felfogd, ha a mikró elnyomja a hangját, akkor az nem épp jó, de lehet, hogy valaki a mikró mellett kihallja ennek a csodás hangját, abban az esetben én kérek elnézést...(minden további esetben pedig nem!)
-
plus44
veterán
...és sasa134: Szövegértelmezés: Nem azt mondtam, hogy a JBL szar, hanem hogy ez ennyiért nem jó nekem. Több ponton is bukik az, amit ti beszéltek. Egyrészről én magamról beszélek, másrészről pedig, mint mondtam, senki nem szólta a JBL-t, csupán ez a két terméke 100%, hogy nem éri meg az árát a teszt alapján (igaz, ezeket nem hallottam). Az meg hogy ennyiért nincs jobb, nem kicsit túlzás állítani...
-
plus44
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az On Tour XT és az On Stage Micro II közös tulajdonsága, hogy repülő csészealjnak néznek ki. Pedig hangszórók.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest