Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
válasz davidsone #49 üzenetére
na erre valóban nem jó de ha vennék mégegyet és kábellel kötném rá a fejhallgató csatlakozóra úgy már szerintem jó lesz
szerk és működik a blutusz minusz gomb hosszan és kikapcsolja az alacsony frekis módot a charge 2+ nál is, akinek sok a mély annak jó tudni, viszont ahogy számolom 15-20 másodpercig kell nyomni de nekem jó a gyári beállítás
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
davidsone
addikt
válasz spanglee001 #48 üzenetére
Erre szerintem nem alkalmas. Még ha a lapos elé tennéd középre ami szerintem zavaró is, inkább valami jobbféle 2.0 kellene neked...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
spanglee001
addikt
srácok mennyire stereó ez a cuccos?
laptop gyengehangszórót váltana ki, arra biztos megfelelő. viszont játékoknál hallani lehet esetleg hogy balról vagy jobbról lőnek e rám? fontoslenne mert akkor hazafelé lehet megejteném a boltot isnetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Bélaaaa
őstag
válasz davidsone #40 üzenetére
Csak egy érdekesség a JBL Charge 3-al!
Gyárilag ki van kapcsolva az alacsony frekvenciás átvitel benne! Nem is értem, miért kapcsolják ki? Ez miatt már gariztattam is a cuccost.
Mire megtaláltam a megoldást, beleőszültem! Próbáljátok ki! Garantáltan meglepetés lesz a hangja! Olyan basszus jön ki belőle, hogy csak na...
1. Indíts el egy zenét rajta!
2. 10 mp-ig nyomva KELL tartani a "Brútusz" és a "-" gombokat!
3. Felvillan az összes töltésjelző led!
4. Átvált alacsony frekvenciás módba!
5. Örül!ui.: A "+" és a "Play/pause" gombok nyomva tartva is csinál valamit, mert kikapcsol tőle, de arra még nem jöttem rá, hogy mit. Valakinek esetleg van ötlete?
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
davidsone
addikt
... megjött és nagyon bejön! minőségi hangja, felépítése van és aki szereti a bészt nem fog csalódni! 30ért kicsit drága de tényleg minőségi darab!
-
davidsone
addikt
Én most nevezek be egy ilyenre kíváncsi vagyok...
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem nagyon pörög ez a topic, de hátha valaki tud segíteni.
Szóval teljes szerelem van köztem és a Charge 2+ között, de van egy apróság ami rettenetesen zavaró;
Telefonom csengőhangja full hangerőre van beállítva, amikor zenét hallgatok, akkor a charge nincs teljes hangerőn, miután lekapcsolódok a charge-ről átállítja a csengőhangom full hangerejét arra amilyen hangerővel a zenét hallgattam, és sosem hallom utána amikor hívnak.Be lehet valahogy állítani, hogy ne állítgassa el a csengőhangom hangerejét?
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
milszab
senior tag
válasz DarknessHope #35 üzenetére
Alaplapomon van alapban bluetooth. Ott rákesek az eszkozre, megtalálja és kész. Vezérlőpultban még a hang résznél külön be kell állítani hogy alapértelmezett eszköz legyen és kész is.
Amúgy épp tegnap próbáltam, egy ipad mini4-el, 25 méterről simán szólt, nagyon durva. 😄 De számítógépnek jele elég gyenge az már 2 méterről nem látja, nem is értem.
-
DarknessHope
senior tag
nem árt ha válaszként írod ugy hamarabb rájönnek kinek írod... természetesen Bluetoothon próbáltam csatlakozni... de drivert kér. és nem megy. szóval ha náald igen akkor légyszi megnéznéd csatlakoztatva milyen driver komponens van ott? hátha tudsz segíteni. ha meg csak az alapján mondod hogy megy mert hát telóról is ment akkor előbb próbáld meg... win7 del d630-on nálam ez van és nem megy.
Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!
-
milszab
senior tag
Nagyon szuper ki cucc. Nyílt terepen tényleg 10méter a hatótáv. Jó hangerő, jó basszus. kb 2mp alatt összecsatlakozik bekapcsolás után. Usb-n kár hogy nem játszik le zenét! Ennyi pénzér szerintem simán belefért volna. Így tovább is bírná, és nem lenne annyira helyhez(ezköz, internet) kötve.
Am nem tudom milyen drivereket akarsz telepíteni, de ha van a gépedben bluetooth, akkor csak simán csatlakozni kell és kész is. Ha meg usb-n kötötted össze, és úgy várod hogy szóljon, arra nem tudok mit mondani...
[ Szerkesztve ]
-
nagy@gmx.com
tag
válasz tunglc1241 #31 üzenetére
Ezt a 3-as is tudja.
-
tunglc1241
újonc
válasz nagy@gmx.com #30 üzenetére
Loa JBL Charge 2+ 6000mAh akkumulátor
Beépített újratölthető Li- ion akkumulátor támogatja az akár 12 órányi játékidő és díjak eszközök az USB porton keresztül . ?????[ Szerkesztve ]
-
nagy@gmx.com
tag
A 3-as hallhatóan szebben szól.
Szebb a magasabb, hangosabb is, viszont a basszus kevesebb. -
viendongshop
újonc
válasz Carbonado11 #1 üzenetére
I saw the price of this Website JBL Charge 3 is very cheap, do not know this price really correct people.
http://viendongshop.vn/loa-jbl-charge-3.htmlEX: loa jbl clip 2
hcm
-
tdhenry
tag
Ezt tudják a 6-8-10 ezer forintos kínaiak is kicsit gyengèbb akksival. Durva ez az ár.
-
DarknessHope
senior tag
-
Simi87
senior tag
válasz DarknessHope #25 üzenetére
win még tényleg itt tart?
driver kell egy bt hangszóróhoz? Ezt nem hiszem el, becsokizok. -
DarknessHope
senior tag
most szereztem be sajnos számítógép nem talál hozzá drivert win 7 ez másnál is gond?
-
DarknessHope
senior tag
Sziasztok
egyilyen cucc vásárlását tervezem és nálam ez fontos szerep lennne el se tudtam képzelni hogy ilyen lehet... ez a probléma megoldódott tudtok ilyesmiről v egyedi eset? nálam ami szempont: hordozható és otthoni aztali hangszórót is kiváltja... ami még érdekes felhasználási terület az madárhangok lejátszása.. nos nemtudom erre mennyire jó vagy mennyire sem.
a Basszusorientáltságtól félek kicsit de flip 3 elvileg hasonló és azon nem zavart annyira. szóval ha ez se több basszusos akkor okés
-
rolcsi007
csendes tag
Sziasztok
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a JBL Charge 2+ össze lehet valahogy connect-telni más Jbl hangszorokkal?
Köszi
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Az elődöt (Charge 2) használom és egy kérdésem lenne a többi tulajdonos felé: zenehallgatás terén elégedett vagyok a minőséggel azonban néha jól jönne, ha a telefonon, tableten vagy számítógépen nézett videó (pl. videóklipp) hangját is jó minőségben ki tudnám hangosítani vele ... nálam ugyanis videó lejátszása közben erőteljesen romlik a hangminőség. Mindegy, hogy milyen eszközzel vagy lejátszóval próbálkozom... Mitől van ez? Technikai akadálya van?
-
-
veterán
válasz szentkuti11 #14 üzenetére
Köszönöm, ez nagyon jó hír. Kiderült, hogy van olyan, aminél a vevőt nem csak 3 méterre szabják... még ha drága is.
-
GALARDO
addikt
válasz FATtila78 #18 üzenetére
Aranyos ez a személyeskedő hangnem, de ezzel itt nem mész sokra. Kérlek idézd, hogy mit is védtem én itt? Csupán a tájkozatlanságodból fakadó információt firtattam...jogosan. További szép napot, és köszönöm az elismerő szavakat!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
FATtila78
tag
Ember, felcseréltem véletlen a két termék nevét. Ha már védelem kell a iPad-re, case-t venne az ember. Az viszont 26ezer, előállítási költsége kb 400 Ft. Ennyi az ellenérved, hogy a smartcover, "csak" 12ezer?
Ez kb annyira érv, mint hogy 20millió Ft egy Wagon R+-ért nem drága, mert ha nincs rá pénzed akkor vehetsz Swift-et "csak"10 millióért.
Nevetséges, hogy lehet valaki ennyire elfogult márkafanatikus, nem hittem, hogy valaki egyszer Touch-Ko-t lekörözi ebben. Nem baj, jól mutat biztos a kis fröccsöntött 50ezer forintos hangfal a Deák téri starbucksban a MacBook Pro-d mellett, miközben meetingre vársz.
MNDNT TD PPLFN MGMNDMBR
-
-
icp1970
senior tag
Jól néz ki ebben a kék színben.
-
FATtila78
tag
ötvenezer forint?? Csak mert van benne egy 1.99 $-os bluetooth chip? Hangminőségbe egy 8ezer forintos kis játszós PC-s 2.1 rendszer kenterbe veri. Hihetetlen, hogy a kiegészítőkért milyen horror felárat elkérnek a cégek. Bár ez a hangcucc jól állhat a 12.000 ft-os Apple-ös USB hosszabbító, meg a 30ezres ipad smartcover mellett :')
MNDNT TD PPLFN MGMNDMBR
-
kdennis
aktív tag
Nekem az előző JBL Charge2 van, de teljesen ugyan ilyen mint ez csak a logóját kicserélték. Nekem nagyon furdalja hogy szerintem az is vízálló, csak így többet tudnak kaszálni rajta. Remélem valaki jutubra feltesz egy teszt videót, mert én nem akarom kipróbálni.
-
kromatika
veterán
Már ezt használom több mint fél éve.Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.
-
total90
veterán
... és egyszer csak megjelenik valaki a vasútállomáson egy ilyennel és nyomatja a tömegben a tucc-tucc zenét.
True story.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
szentkuti11
addikt
válasz Carbonado11 #1 üzenetére
Igen, ez a Charge 2 utóda. A cseppálló kialakítás nem volt az előző széria privilégiuma, a Charge 2+ már fröccsenésálló. Sajnos nem ismertük ezt a problémát, tudod esetleg pontosabban definiálni, hogy újra meg tudjam hallgatni kizárólag erre figyelve?
[ Szerkesztve ]
-
Carbonado11
tag
Ez most a Charge2 utódja? Mi a különbség? Annak asszem valamilyen hangprocesszor problémája volt, amitől bizonyos frekvenciákon "ciccegő" hangot hallatott... Ezt tesztelték már e probléma okán?
Redmi Note 8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest