- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
mondjuk az lehet, hiszen macre is még csak béta szoftverként tölthető, majd a 10.7tel kerül bele rendesen, onnantól viszont sztem tényleg nyílt lesz.
bár igazából nekem mind1, mert voltmár sok telefonom, samsung, nokia, motorola, majd 3g aztán 3gs most 4, és bár szeretném azt mondani h "soha többet" nem lesz más csak apple telefonom, ezt nem mondom mert soha nem lehet tudni, de JELENLEG ezt 99%ban biztosnak érzem.
plusz bnő is most vesz 4 est, ugyhogy mehet az arcidő.
(zárójelben jegyzem meg h bnővel olyan csomagot amin igynen beszéltek, csak az ellenségednek
, már úgy codozok h füles a fülembe, rajta nagy fejhallgató abban megy a COD és mondogatom h aha, igen, tényleg, hmm érdekes. szóval tanuljatok a "hibámból"
)
-
manchester85
veterán
Nyilván nem volt annyira az, hisz az se volt olcsó modell, de szerintem elég sok mobilon volt/van másodlagos kamera, és ez nem csak a legdrágábbakra igaz. Anno a SE 630i-men is volt, ami igencsak messze volt a szűk elittől. Szóval szerintem a másodlagos kamera elég régóta létező dolog, és elég széles kategóriában (mondhatni olcsó telefonokon is) megtalálható ahhoz, hogy már bőven kiforrhatta volna magát, de ez mégsem történt meg. Ennek szerintem a legfőbb okai:
-drága
-rossz képminőség,
-az említett okok, miszerint nincs szükség munka során egymás képét bámulni (emellett akadályozza az egyéb tevékenységeket, vezetés, vagy buszon kapaszkodás, stb )
-magánélet leellenőrizhetősége
-skypeSzóval szerintem az ár és a használatból eredő körülményesség, illetve a célfunkció sokkal jobban visszavetette a terjedését, mint az, hogy ne lett volna elég készülékben másodlagos kamera. (de persze ez csak az én véleményem).
Egyébként a facetime promóciós videó is tök konzekvensen a tényleges funkcióra épít. A papa fekszik egy szállodai szobában, és integet, üdvözli a mamit meg a babát. Szóval én úgy gondolom, a videóhívás nem más, mint egy valós idejű mms üzenet. És hát az se nagyon terjedt el.
Fontos pillanatok megmutatása, bemutatása, de ezek egyszerűen nem tudnak széles körben elterjedni, mert ritka pillanatokra specializálódnak, a hétköznapos helyzetekben meg senki nem akarja bámulni a másik képét, azt meg főleg nem, hogy az övét bámulják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest