Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
válasz
Sacredcow
üzenetére
S3-mal még azt mondom meglennék, de a Note az már nem kispályás méretet illetően.
Minden ruhámra kell új zsebeket varratni.
Elfogadnám én is, ha ingyen hozzám vágnák, de venni nem vennék akkor inkább egy kisebb tábla, bár abból mondjuk a nagy az igazi, hisz kétkezes.S3-t lecseréled rá??

Uchimata: Minden platformnak vannak vicces negatívumai, de szerintem még az ios mindig a legjobb rendszer. Stabil, mindenre jön frissítés, szépek az applikációk, tényleg egy igényes rendszer.
Android ICS-től nem rossz, de a készülékek amikre elérhető viccesek, majdnem a flottámban annyiba kerülnek mint a szódásszifon.
WP-be is látnék potenciált, de nagyon kevés app van rá, tehát legyen szó játékról vagy más tematikán belül is. Design se rossz, de szerintem azt unja meg legjobban s leghamarabb az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest