- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
Én is, azt mondom, hogy kézbe kell venni mindkettőt és el kell dönteni melyik jön be a valóéletben.
Kettő közt nehezen tudnék dönteni, mert mindkettőnek megvannak az előnyei s hátrányai egyaránt.
Ha az árat nézem akkor előfizetésesen ahogy venném nem olyan nagy a különbség.
Ha valaki például hosszabb távra tervezi a mobilvételt akkor egyértelműen iPhone-t kell vásárolni.
Anyaghasználat terén is jeleskedik nálam a szifon, bár nem ítélem el a Samsung-ot sem, mert végül is nem recseg-ropog, inkább a súlya túl könnyű, ami olyan mintha semmi nem lenne a kezedben.
Nagy kijelző az jó, 4,8" nálam még belefér, de ettől nagyobb már nem kellene. Következő Galaxy állítólag 5" lesz, amit ha okosban csinálnék még jó lehet, ehhez a kijelzőt lejjebb kellene hozni a home gomb felé.
Két készülék kijelző abszolút jónak mondhatók.
Op.rendszer terén is sok minden eldőlhet, de ha egy nem elfogult usert veszünk alapul, aki használja a mobilt rendesen, akkor az ios zártsága ellenére megtalálja ott is a számításait, hisz a legtöbb dolog, amire most egy droidos is használja a készüléket azt nagyban tudja az alma is, amit esetleg nem azt meg jb-vel orvosolja az ember.
Programok nagyjából ugyanúgy vannak, ha valaki nem fű alatt szerzi be a motyókat akkor mindkettő ua.-n az áron megy kb. -
turbobusa
senior tag
válasz
Sacredcow #23 üzenetére
S3-mal még azt mondom meglennék, de a Note az már nem kispályás méretet illetően.
Minden ruhámra kell új zsebeket varratni.
Elfogadnám én is, ha ingyen hozzám vágnák, de venni nem vennék akkor inkább egy kisebb tábla, bár abból mondjuk a nagy az igazi, hisz kétkezes.S3-t lecseréled rá??
Uchimata: Minden platformnak vannak vicces negatívumai, de szerintem még az ios mindig a legjobb rendszer. Stabil, mindenre jön frissítés, szépek az applikációk, tényleg egy igényes rendszer.
Android ICS-től nem rossz, de a készülékek amikre elérhető viccesek, majdnem a flottámban annyiba kerülnek mint a szódásszifon.
WP-be is látnék potenciált, de nagyon kevés app van rá, tehát legyen szó játékról vagy más tematikán belül is. Design se rossz, de szerintem azt unja meg legjobban s leghamarabb az ember. -
turbobusa
senior tag
Note 2-be ugyanaz a hardver van, mint az S3-ba csak 200mhz-el nagyobb órajelen megy a proci meg ugye van plusz 1giga ram. Szerintem egálban lesznek, bár S3-tól nagyobb tepsi mért kell az embereknek??
Tapletnek meg mobilnak se jó igazán az a készülék, bár biztos megköveznek majd itt néhányan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Minden, ami Unreal Engine
- Asztalos klub
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged