- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Több is, nézelődve az iTunes.on (bár bevallom, nem túlzottan) 1.29USD körül mozognak a számok, albumban véve meg kb. fele ennyire jönnek ki.
Nos, egyrészt én nem egy embert ismerek, aki ugyan letöltötte, de ettől függetlenül több, mint 10.000 zenéje van, másrészt meg ez egy olyan dolog, hogy ha belegondolsz, maga az akció az Apple-nek nemhogy pénzbe nem kerül, de még pénzt is hoz. Másrészt az az egy személy, aki végül minden zenéjét az iTunes store-ban veszi (ráadásul ha olyan beállítottságú, akkor ez el is tart sokáig neki, mármint a 10K), az teljes mértékben hozzá is lesz kötve az Apple-höz innentől fogva.
(#23) Kashim: A videókban igazad van, az appos részét viszont nem értem. Mióta szerepelnek az iTunes Store-ban appok? Mert szerintem semmióta. Az az App Store, és én azt látom kiemelve az Apple site-játn is, hogy a 10K-t az iTunes Store-ban költheted el.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 512GB 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest