- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Oké hogy igénybe veszem a szolgáltatást, de mégis. A legtöbben, azt se tudják, hogy kell használni a netet egy okostelefonon. Szóval egy átlag ember fejével gondolkozva, nem hiszem, hogy egyből 1GB-os net csomagot meg stb..-t vesz a telefonja mellé, hiszen azt se tudja, hogy hogyan működik mind ez. De mindegy is, ha mondjuk havi 15e Ft-os előfizetés mellé veszek egy felsőkategóriás készüléket, tök mindegy melyiket, és mellé ugye aláírsz 2 évet, akkor is 360eFt alsó hangon. És ebben van 2GB internet. Hát szerintem röhej. A telefon mondjuk legyen 100e Ft, és két éven belül csak a szolgáltatás kerül 260e FT-ba. Kinek is éri ez meg ?
Max 5GB-os internet mellett írnám alá ezt a szerződést. Részemről zárva a téma, már így is eléggé off. -
mrhitoshi
veterán
A szolgáltatókat szerintem hagyjuk ki ilyenkor, mivel igen vehetsz 0 FT-ért Galaxy S-t csak éppen 2 év múlva, amíg tegyük fel lejár a hűségidő stb.. addigra majdnem a dupláját fizeted ki érte.
Amúgy meg meglátjuk mi lesz ebből a "nyíltságból". Lehet még jobban kijönnek vele, mint más op.rendszerekkel operáló cégek.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
johny dragon #44 üzenetére
Mit is kapsz 30eFt -ért ? szinte semmit. Ha valaki okostelefont akar akkor szerintem megéri meg egy kis pénzel megtoldani azt a 30eFt-ot és még lehet tetszeni is fog a vásárlónak az amit vett.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
johny dragon #22 üzenetére
"az Android mellett a másik nagy érv (üzleti szempontból mindenképp) a kedvező ár."
Hát hogy Kedvező árú legyen akármilyen szempontból is az Android, hát...
Nem látok benne semmi kedvezőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest