- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Na, végre valaki. Ugye milyen szarok a könyvek nyelvezete? Néha elgondolkodtam azon, hogy ezt értelmes létforma írta-e és ha igen, mit szedett előtte. Mert akkor nekem is azt kell olvasás előtt.
zseko (#15), pedig a történet nem rossz. Sokkal-sokkal jobban is meg lehetett volna írni ezt a grandiózus történetet, de így se rossz. De pont ezért nem vettem meg a könyveket, mert csak nem rossz, illetve a nyelvezet tré (nem minden könyvnek).
-
zseko
veterán
Nem parasztot írtam, szar autokorrekt átírta, nem néztem vissza
(Rühellek is mobilon írni, swype-ot használok, utóbbi időben viszont egyre szarabb, ez még 'kedves' szó lett egy múltkorihoz képest
)
Amit a munkahelyen csináltam az viszont szellemi termék volt, persze ott a céges know-how, ami rögtön jogalap nekik ennek a tulajdonlására, így nem mennék semmire.
Igen, tegyük hozzá, hogy HA lengyel lennék. Máshol meg elhajtanának. Csak mert ott ilyen a törvény, attól még hülye volt mikor a szerződést kötötte. Attól hogy ott megteheti, még nem lesz igaza. -
tomazin
veterán
tehát egy olyan céget ami bukásra van ítélve lehúzni 2,5M-ra oké, de utána a rossz döntést (hiszen azt is mondhatta volna, hogy ok, adjatok 200k-t, abból már tudok venni egy kis kaját, aztán ha lesz pénzetek akkor adtok még, ha nem akkor ennyiért adtam a "semmit") elfogadni nem oké.
igen, elfogult vagyok a racionalitás irányába, ugyanis a fentiből sehol nem következik, hogy ő vele bárki bármikor kitolt volna, rossz szerződést kötött volna, sőt pont az ellenkezője következik. meg az, hogy egy golddigger
-
zseko
veterán
Akkor megyek és reklamálok az előző munkahelyemnél, már nagy cég lettek nagy bevétellel, kompenzáljanak már nekem is így utólag a pénzemen, hiszen akkor nem, de most már megtehetik, mert befutottak. Kb. ezzel egyenértékű amit írtál. Én elhajtanám és/vagy a cég jóindulatára bíznám, hogy fizet-e. Tisztességtelen szerződéskötés esetén, ahol bizonyíthatóan átverték, egyetértenék, jelen esetben viszont fix összeget akart. Azt nem tartom elfogadható peralapnak, hogy 'nem gondoltam hogy be fog futni'.
-
Zsinder
aktív tag
Szerintem sokan nem is a pénzt sajnálják tőle, hanem a személyisége és a megnyilvánulásai miatt egyáltalán nem kedvelik. Szidja a játékokat és nem ismeri el őket, de a zsozsó az kell neki utánuk. Volt itt Magyarországon az ipse és kikötötte, hogy csak a könyveket írja alá, a játékot és a játékhoz tartozó dolgokat nem. Roppant szimpatikus...
-
Fitzgerald
veterán
Azt majd a bíróság eldönti, hogy jogos-e a követelése, vagy sem. Alaposan faszba ülhet még az öreg, és tökre meg is érdemelné. Olvasom róla a mindenféle sztorikat, van ám ego.
Egy szerb fantasy kiállításra meghívták díszvendégnek, de nem ment el mert ő "nem utazik Kelet-Európába".
Remélem elveszíti a pert, és minden költséget megtéríttet vele a bíróság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest