- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helmoras
őstag
válasz
Fitzgerald #4 üzenetére
En is csak a jatek miatt vettem meg az osszes konyvet, szerintem se korrekt huzas az iro reszerol, ahogy elottem is irtak jobb szerzodest kellett volna kotni, lenyegeben a cpr futtatta fel a konyvet szerintem...
-
dabadab
titán
válasz
Fitzgerald #41 üzenetére
"Ami még viccesebb, hogy ha 4000 darab fogyott volna az első Witcherből (vagyis irdatlan nagy bukás lett volna), a royalty-s megoldással még akkor is nagyon sokkal többet keresett volna az arc, mint 9500 dollár..."
Ez hogy jött ki neked? Egyrészt sehol nem láttam semmi konkrét részletet a százalékos bizniszről, azt viszont igen, hogy a haszon százalékáról volt - ergó ha bukik a játék, veszteséges, akkor nincs royalty se.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Fitzgerald #16 üzenetére
Nem hiszem h lesz per, majd megegyeznek titokban egy kisebb osszegben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged