- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
válasz
alfaromeo33 #87 üzenetére
Akkor lehet, hogy mázlim volt. Kopp-kopp
Sokszor a nagy gyártók sem jobbak. Sőtt... Csak a konkrét példa miatt. Párom Huawei telefonján 2 hónapig ültek. Makulátlan volt a készülék, sehol egy karc, vagy bármi sérülés. Pedig fólia se volt rajta. Mikor nagy nehezen visszakaptuk, akkor láttuk, hogy a két alsó sarka leverve, a kijelző meg olyan volt, mintha 100as csiszolópapírral dörgölték volna. Leálltunk vitázni a túliskolázott szervizessel a tré mobilba, a simet se tudta beletenni a telefonba, de még a végén mi voltunk a faszok. A hiba meg 2 nap múlva előjött újra. Azóta a dobozában pihen. (de utólag bosszút álltam
)
-
Fr0z3n
őstag
Első myaudio tabom hibás volt, írtam mail a supportnak, 2 nap után jött a futár és hozta az új tabomat a régit meg vitte. Pedig csak pici baja volt. Ennyit az ipari hulladék gariztatásról
-
Fr0z3n
őstag
Képzeld, van. Szomszéd most vett Lg g 8.3-at. Keresztanyán szifon meg ipad mániás. Nekem mégis megteszi.
-
Fr0z3n
őstag
Próbáltad már egyáltalán? Vagy 10 centiről nézed a kijelzőt? Nem, nem fájdalmas. De attól még egyeseknek egy ilyen tab is megteszi. Nem kéne próba nélkül leminősíteni, gyerekjátéknak titulálni. Megtehetném, hogy vegyek jobbat, de minek. Ugyan erre használnám. De akkor igen, biztos én vagyok a gyökér ahogy fentebb fogalmaztak, hogy ilyet veszek és még véletlenül se az, aki látatlanba minősít
-
Fr0z3n
őstag
Nekem ugyan ilyen szoftveres és hardveres tulajdonságú myaudio tabom van. Érdekes módon tökéletesen együtt lehet élni vele. Nem lagol abszolút, multitask mükszik elég jól. Egyesek itt baromira elszálltak, vagy bilibe lóg a kezük. Tudtam, hogy mit veszek 13k-ért. Tartalom fogyasztásra, filmezni tökéletes, sőtt, még játszani is szoktam gameloftos hd játékokkal. Egyedül a flash tartalmat nem bírja hosszú távon. Én ajánlom a kispénzű embereknek. Nem feltétlen kell mindenkinek a nyálát vernie a hw-re. Ezt a kommentet egy Myaudio 704sr-ről írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest