- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfaromeo33
aktív tag
Ritka kivételek egyike vagy! Elküldtem nekik vissza és a gariztatás első hónapja azzal telt hogy nem találták a tabletet. Átvették de nem találják. Aztán mikor már (jogosan, sok-sok ferebeszélés és hülyítés után) az anyukájukat emlegettem telefonban akkor ő is elkezdett anyázni és lebaxták a telót, majd többet fel sem vették mikor saját számomról hívtam őket. Mit képzelnek ezek?? Egy ilyen cégnek már rég nem szabadna, hogy érvényes engedéje legyen. Ez csak rövid leírása az esetnek. Valójában fél évig kellett cirkuszolni mire végül eredmény lett. Tehát a MyAudio a legnagyobb hulladék ami létezhet hivatalosan a boltokban.
-
retroid
senior tag
Személy szerint én nm próbáltam
Nem is tervezem.
De elég negativ hangvételü kommetet olvastam mar amir erről szólt.....
továbbá annak tudaba hogy a 4,5 colos telom 1280x720as tuéles a kep apam 4 colos 480x800 telojan még egesz jo
Ezek utan egy 7colos kijelzon milyen képet adhat?
Biztos egy élmény nézni és használni..... Annak jó akinek ninsc a közelébe 1 jo kijelzőju tab/mobil es a környezetébe sincs senkinek se... Mert ha meglátna egy olyat a kedve is elmenne az egésztol szerintem....
De alapbol rontja az élményt a rossz kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztalos klub
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3600, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest