- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfaromeo33
aktív tag
Ritka kivételek egyike vagy! Elküldtem nekik vissza és a gariztatás első hónapja azzal telt hogy nem találták a tabletet. Átvették de nem találják. Aztán mikor már (jogosan, sok-sok ferebeszélés és hülyítés után) az anyukájukat emlegettem telefonban akkor ő is elkezdett anyázni és lebaxták a telót, majd többet fel sem vették mikor saját számomról hívtam őket. Mit képzelnek ezek?? Egy ilyen cégnek már rég nem szabadna, hogy érvényes engedéje legyen. Ez csak rövid leírása az esetnek. Valójában fél évig kellett cirkuszolni mire végül eredmény lett. Tehát a MyAudio a legnagyobb hulladék ami létezhet hivatalosan a boltokban.
-
retroid
senior tag
Személy szerint én nm próbáltam
Nem is tervezem.
De elég negativ hangvételü kommetet olvastam mar amir erről szólt.....
továbbá annak tudaba hogy a 4,5 colos telom 1280x720as tuéles a kep apam 4 colos 480x800 telojan még egesz jo
Ezek utan egy 7colos kijelzon milyen képet adhat?
Biztos egy élmény nézni és használni..... Annak jó akinek ninsc a közelébe 1 jo kijelzőju tab/mobil es a környezetébe sincs senkinek se... Mert ha meglátna egy olyat a kedve is elmenne az egésztol szerintem....
De alapbol rontja az élményt a rossz kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged