Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
15-20 éve meg azt is hülyének nézték aki egy fejéhez emelt téglával beszélget. Sőt, manapság is az első gondolatod a magában beszélgető emberekről, hogy vajon melyik intézetből szökhettek meg, amíg meg nem fordulnak és meglátod, hogy egy Bluetooth vezérelt bigyó csüng a fülén.
Szerintem ez semmivel sem másabb ilyen szempontból, mint az eddigiek. Mondjuk nekem a hangalapú vezérléssel azért vannak fenntartásaim, leginkább azért, mert nem szeretem ha valami 24 órában figyeli mi hangzik el körülötte. Ha viszont beállítható lesz, hogy csak akkor kezdjen fülelni mikor megérintem a képernyőt, akkor simán jöhet.
-
Motorola 360: Na ez egy veszett gyönyörű óra lett. Van egy adag analóg karóra fétisem. Az alap nagyon szép és a számlap szabadon variálható lenne a hangulatomtól függően, sőt akár sajátot is tervezhetnék. Pazar!
Remélem idővel többféle szíjjal is megjelenik, nem szeretem a fém szíjakat, inkább egy gyönyörű hasított bőr szíj kellene!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest