- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
a quickoffice-ban is van pdf olvasó, de eddig minden ilyen progihoz képest (pdf olvasó, akár doctogo vagy bármi más része, akár különálló) sokkal jobb, gyorsabban nyit meg full képes könyveket (többandroid programozásos könyvet olvasgatok), a lapozása is korrektebb, tud oldalhoz ugrani, akármekkora zoomot tud (nem csak 4-5 fokozatot), megjegyzi az oldalszámokat, stb... persze ezek közül sokat tud más progi is, de így ilyen szinten egyben én csak ebben találtam eddig meg...
lehet hogy semmi se tud határozatlant számolni, nem olvastam utána, csak abból merült fel bennem ugye, hogy azért csak két féle van

appbraint igen, nem olvastam sokáig, igazából régebben használtam, és akkor is csak kevés ideig... inkább az sd-n tartom a telepítőket, nekem ez a "backup"
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed gamer egér + 8000Hz HyperPolling Dongle, Esport szett,6hó garancia!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Keys S prémium vezetéknélküli Mac/Windows billentyűzet, újszerű, 1 év garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest