- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha kis hazánkban is kapható lenne ilyen "csöppség", akkor szívesen vennék egyet, mondjuk fehér színben.
-
Tomi_Ohl
veterán
-
törölt tag
Nem csak a fiatalok igénylik a nagy kijelzőt (31 éves vagyok), és sosem játszom telefonon. Viszont sokat netezek és e-mailezek, (meg fotózok stb stb), gépelni pl botrányos 4"-en. Nem lehet korosztály alapján általánosítani, mindenkinél mások az igények. 3"-es volt az első okostelefonom, onnan egyből 5"-re ugrottam, jelenleg a 3.-at nyúzom ebben a méretben, de már ez is egérmozi.
-
DS39
nagyúr
nem vagy egyedül ezzel. és most már minden platformon jellemző, hogy tisztességes hw-rel nem fog megjelenni 4 col körüli telefon. ma még lehet kapni ilyet, de egy-két év is ezek kifutnak teljesen. klasszikus és kényelmes értelemben vett telefonálásra ezeket már nehéz használni. és egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy ez a többség igénye, inkább a fiatalabb korosztályé, akik sok játékra használják, illetve folyamatosan a neten lógnak.
mindezektől eltekintve én egy dolgot kérdeznék meg a legtöbb gyártótól:
ha már ekkora a telefon, miért nem fér el a három alsó gomb a kijelző alatti "hatalmas" területen?
régi telóknál 3,5 v 4 colnál is simán oda tudták tenni. engem ez a trend zavar leginkább, és egyedül ezért tetszenek csak a Samsungok, mert ott a gyártó ragaszkodik ehhez, hogy ne a kijelzőből vegyen ez el területet. -
Almonen
aktív tag
LG-ről azért váltottam mert elajándékoztam :/ nem vagyok gazdag de akkor volt S9-re pénzem
amúgy lényeg valóban a 4"5-ről 5"9-re vàltás volt. Fura h az 1gb RAM bőven elég volt az LG-nek, az Alcatel meg folyamatosan bezárogatja az alkalmazásokat :| nem volt még 2 gb RAM-os telefonom
szóval kiváncsi leszek Android One-nál ez mennyire számít
-
Almonen
aktív tag
-
szabi__memo
nagyúr
Mintha ez lenne az első android one 2gb rammal 720pvel es 5" kijelzovel
-
ctvagyok
őstag
Hát valami alapvető design követelmény is lehetne. Mondjuk, hogy ne úgy nézzenek ki, mint egy 5 évvel ezelőtti telefon.
A 2GB ram meg jó lesz. De ez gondolom evidens.
-
törölt tag
-
Petya88
tag
Most egy Nexus5-öt használok, plusz van belőle egy tartalék is mert könnyen törik a kijelzője (értsd: a két telón összesen 5x volt cserélve)...
Ha már a cikk vanilla telefonról szól maradjunk a témánál és olyat ajánlj amin alap android fut. Ezért vettem Nexust és ezért örülnék egy kisebb méretű Nexus modellnek, még akkor is, ha nem éppen az aktuális csúcs hardver van beleépítve. Vennék én mást is, de ha körül nézek akkor ott az alma 6", esetleg a BB 5"+, de mindenesetre nagyobbak, mint az N5. Windows mobilok meg szimplán nem tetszenek. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#65577472 #13 üzenetére
Lehet neked nagyi telefon kell, de ezzel közel sincs mindenki így. Nem tudom, hogy miért kell nekiesni annak, akinek mások az igényei. Egyébként bárki, bármit mond, nincs kellő választék. 5" alatt végkép. Az én ismerettségi körömben sok ember van, aki szívesen "lépne vissza" a jelenlegi 5" körüli telefonjáról.
(#12) madgie
+1 -
Tomi_Ohl
veterán
Jó, jó, a 2GB üdvözlendő, SOC elég lesz alsó kategóriába, na de Kitkat? Android One-on?
-
törölt tag
Ez csak demagógia.
Egy miniszámítógép 4-5" között tamagotchi, nem lehet rajta rendesen netezni, navigálni, játszani (mondjuk az igazi játék 40"-en kezdődik), se semmit csinálni. A telefon része pedig csak egy funkció a sok közül, amit egyre kevesebben használnak, ez főleg a '90-'95 után született fiatalokra vonatkozik.
-
Petya88
tag
Nem olcsóbbat kellene csinálni, hanem kisebbet végre. A pingpong ütőmnek is van saját táskája, nem a zsebemben hordom. Ezeket a tablet méretű dolgokat sem szeretném betuszkolni...
-
devast
addikt
Ha kinézel mi megy mostanában kínában, ott is rövid időn belül 2gb lesz az alsó kat. Mire ez eljut a nagy gyártókig, illetve ide hozzánk, addig még biztos kell 1,5-2 év.
ps: Én 2 éve vettem $220-ért 2gb ram-os telefont. Szóval ez már akkor sem igazán a csúcskategória kiváltsága volt.
-
darvinya
titán
Gyengébb HW 2 RAM-mal??
Kicsit eltúlozott, vagy ez az iránymutató alsókategória.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged