- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almonen
aktív tag
-
Petya88
tag
Most egy Nexus5-öt használok, plusz van belőle egy tartalék is mert könnyen törik a kijelzője (értsd: a két telón összesen 5x volt cserélve)...
Ha már a cikk vanilla telefonról szól maradjunk a témánál és olyat ajánlj amin alap android fut. Ezért vettem Nexust és ezért örülnék egy kisebb méretű Nexus modellnek, még akkor is, ha nem éppen az aktuális csúcs hardver van beleépítve. Vennék én mást is, de ha körül nézek akkor ott az alma 6", esetleg a BB 5"+, de mindenesetre nagyobbak, mint az N5. Windows mobilok meg szimplán nem tetszenek. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
#65577472 #13 üzenetére
Lehet neked nagyi telefon kell, de ezzel közel sincs mindenki így. Nem tudom, hogy miért kell nekiesni annak, akinek mások az igényei. Egyébként bárki, bármit mond, nincs kellő választék. 5" alatt végkép. Az én ismerettségi körömben sok ember van, aki szívesen "lépne vissza" a jelenlegi 5" körüli telefonjáról.
(#12) madgie
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest