- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Ez aranyos, de pont a 3-4 másodpercet mondja ő is lassúnak. Én hidegindításnál (jó ez a kifejezés
) rögtön megkapom a messenger beszélgetéseimet, az animáció kétszeresre van gyorsítva a fejlesztői beállításokban. A rögtön így azt jelenti, hogy max. fél másodperc, de lehet, hogy kevesebb, nem kell várni. Megjegyzem, hogy a 2015-ös A5 nem tudta ezt, persze az még egy korábbi messenger verzióval volt, most ezért nem nézem meg a rokon telefonján.
-
Burt1793
veterán
válasz
#32839680 #33 üzenetére
Na, ezt már elhiszem.
Nekem is a 100-as messenger van fent, láttam más telefonokat, ott is 1-2 másodperc kell bezárt állapotban, s7-nek rögtön megy, de jövőre már ennek is 2 másodperc lesz, hogy legyen ok az s8-ra...
WP-t a 10es előtt elhagytam, próbáltam megvárni, de annyira szar volt, hogy nem bírtam. A Lumia930-as topikból ki is tiltottak, mert nem voltam elégedett szegény telefonnal (nem csak szoftveresen). -
Burt1793
veterán
válasz
#32839680 #31 üzenetére
Ja persze.
Maximum akkor nyitja meg rögtön a LowBudget teló a messengert, ha már fut. Oké, a csúcstelók tényleg megnyitják 0,5-ös animációval (én is így használom az s7-et) a messengert, de lejjebb ez nem megoldható, hála a cégvezérek összeesküvéseinek. Olyan programot iratnak, hogy drága telót kelljen venned a normál sebességért.
-
Burt1793
veterán
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Emlékszem a WP usereknél a hiba fogalma teljesen más volt, aki közülük váltott, megértett, aki classic phone szinten használja a Lumiáját, az nem...
-
Burt1793
veterán
És ezt a telefont passzoltam le a családban... a lumia 930-cal meg egy évig reménykedtem értelmes frissítésért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest