- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
Hideg indításról beszéltem én is. Memóriából persze, hogy töltés nélkül behozza.
#26 boncser
Van hang, egy kattanás. Direkt kipróbáltam. Igen, ezt gyorsan meg kellene oldani. Tele is van a Feedback Hub vele.#31 morgyi
Mint korábban említettem nálam is volt ilyen, mivel 735 is ugyan az a hardver. Emlékeim szerint 5 sec körül volt amíg megnyitotta.
Most újra összehasonlítottam, iPad-emen, 930-amon 3-4 sec, 735-ömön 5 sec alatt már a képeket látom, lehet írni. Korábban tényleg szar volt, de most egész rendben van. Egy HR vagy egy WDRT-s kör rendbe hozza. Ez egyedi hiba, hogy lassan tölt be. -
Decske
senior tag
Fél életemet a 930-asomon élem, feltűnne ha valami hiba előjönne. Egy hiba, hogy az egyik frissítésnél a telefon csempéről eltűnt a telefon jel, a következő visszahozta (app frissítés, nem rendszer).
Jah, és még egy hatalmas hiba. Magyar régióval Groove Music Pass-ra elő tudtam fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore pizza és kenyér topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest