Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Armagedown #26 üzenetére
Akkor nem vesz újabbat, ez a bajuk
Ugyanezért nem ad senki olyan támogatást, mint az Apple, ilyen 5-6 éveket.
A custom rom-ok nagy része amúgy tényleg borzalmas minőségű. És soha nem frissül, nincs biztonsági javítás.
Az official 3rd party ROM-ok pont ebben jobbak. Általában tökéletesen működnek, és hosszú távon támogatottak.@HeliXP : LOL, pont annyit erősödtek a hardverek, hogy a bloatware-ekkel sem lassú a gyári ROM.
-
mrnobody
tag
válasz
Armagedown #26 üzenetére
A gyártónak nem fáj.
Sajnos a Google szab meg mindent, mindenkinek.
Szerintem rákényszeríti a gyártókat, hogy a Google szabályai szerint legyen minden.
Pont emiatt tesztelgetem, hogy MicroG-vel mennyire tudom kiváltani a Google saját szolgáltatásait.
(Például a Wifi alapú helymeghatározásnál az Apple adatbázisát használom és mellette az adataimat OwnCloud-ba szinkronizálom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Once Human
- Horgász topik
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Mobil flották
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest