- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
"Nekem Lg Optimus gt540 van és tökéletesen elégedett vagyok vele."
Én is így vagyok az enyémmel, de azért nem véletlenül középkategória (lassan már alsó lesz). Szeretem, de azért hajlamos röcögni (lehet fel kéne húznom a procit kicsit). Mindenesetre tényleg mindent meg tudok vele csinálni, amit a "nagyokkal" meg lehet. Nem csinál olyan jó képet? Van fényképezőm (még, ha támogatom is a mobilba rakott normális kameramodulokat, lásd N8). Lassabb? Nézzük meg mennyibe kerül... Szóval ezért az árért teljesen megérte, úgyhogy alapvetően egyet kell értsek veled. Szerintem pont ebben rejlik a droid varázsa, nem feltétlenül kell súlyos százezreket kiadni egy érdemben használható eszközért.Amúgy itt is egész jó kis flémháború alakult ki. Kérdezném, hogy itt miért van ekkora divatja a flémelésnek? Baromi egyszerűen meg lehet oldani, nem tetszik, akkor nem kell megvenni...
-
Inarus
addikt
Most akkor csak az a lényeg, hogy android mindenképp csak király lehet, amelyik kategóriában meg nem az, abból hülyeség vásárolni is?
Mert kb ezt mondtad...
Szerk.: Ha az első kérdésemre "igen" a válasz, akkor inkább gondolkodj el azon, hogy ha az a bizonyos 100k-t kiadni képes nem lenne, akkor az okostelefonok mint irányvonal behalt volna, az iPhone első generációja csúfos bukás lett volna, és talán az Androidot is hagyták volna a francba / nem itt tartana ahol most tart, révén nincs mivel konkurálni...
-
Inarus
addikt
"Nem értem a sok Android fikázót. Azért lett elkészítve hogy az "átlag ember" számára is elérhetőbb legyen a mostani telefon high-tech és ne csak a "hűde gyors az Iphonem és stb társait lehessen csak megvásárolni amelyek hűde gyorsan csinálnak mindent""
Én az Android fikázást kicsit másképp értelmezem:
Szerintem is jó az Android a teljes középkategóriában - a Gt540-esem is nagyon szeretem - de az azért jogos, hogy 100k felett már nem ugyanaz a mérce sebesség terén, mint egy Gt540 vagy akármelyik középkategóriás esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztalos klub
- Renault, Dacia topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iqos cigaretta
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ford topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest