- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
A keresőóriás a Honeycomb platform és az internettáblák piacával kapcsolatban is rendkívül bizakodó, habár az előrejelzések szerint az iPad 2 piacvezető szerepét a számos Android gyártó idén együtt sem fogja tudni megdönteni.
Ahhoz, hogy ez ne így legyen, az kéne első lépésnek, hogy feküdjenek rá a 3.0ra írt szoftvereknek. meg persze optimalizálni. Na akkor elindulhatna valami. -
Egyszer már szóltak, hogy az offolást és a flamelést fejezzétek be.
Most nagyon utoljára szólok, aki ez után még egy hasonló hozzászólást elejt, az kap egy kis pihenőt. -
Everman
addikt
+1
Annyit még hozzá tennék, hogy az alsó, belépő kategória az, amiben még nagyon erős az Android platform.
Ha ma valaki olcsó smartphone-t akar vásárolni, akkor két lehetősége van: Symbian és Android. A többség nem kétséges, hogy inkább a frissebb, modernebb Android mellett fog voksolni.
-
Peat;)
veterán
Már máshol is leírtam, android a közép-felső közép kategória kiváló rendszere, mindenkinek elérhető, függetlenül hogy átlagbérű vagy annál jóval magasabb, hozzá tud jutni egy sokoldalú rendszerhez.
Felső kategóriában meg totális hype az android, mivel nincsenek olyan programok amelyek kihasználnák. Amikor meg lesznek olyan programok, illetve android 4.99 hogy a kétmagos gépeket is kihasználja akkor meg nem lesz frissíthető a telefon...
Illetve még egy megjegyzés: igen az android 2.2 óta valóban egy jó rendszer. De előtte mi is volt? Vásárlók sok millióival béta teszteltetett a google, úgy hogy a gyártókat hagyta hogy még csak frissítéseket se adjanak ki ezekre a modellekre. Nagyon sok idő kellett a 2.2-ig és az az előtti ocsmány google/gyártó nézetről senki sosem ír android kapcsán.
Az iOS és a wp7 első verziója is már igen előrehaladottan került a felhasználók elé, illetve wp7-nél talán jobban figyelnek a frissítések elérhetőségével az ilyen készülék tulajai számára, bár ott is van kivétel. Pontosan a felül leírt kihasználatlanság és ez a hozzáállás miatt felső kategóriában eszembe nem jutna androidot venni. A felső kategória már messze nem csak egy jól összerakott készülékről szól, hanem jövőbeni szolgáltatásokról és a fejlesztéseknél olyan programok amelyek ki is használják a gépet. Az apple ebben jó és kész, nincs semmi titka, csak egy percig logikusan gondolkodott amikor megálmodta az iphone-t. -
szki
őstag
Korábban teszteltem iPhone-t 3G-t, és volt RIM BlackBerry-m 2 évig, amit nagyon szerettem mint üzleti telefont. Idehaza nem ismert annyira a BB, de sokáig az Usában minden második ember "kiskezének" számított, és ott a telefont BB-nek hívták, mint idehaza a láncfűrészt Stihl-nek
Csak az utóbbi pár évben kezdett az Usában tért hódítani az iPhone.
Szóval Apple iPhone v Android idehaza: más árkategória, de az Android kétségtelenül tör felfelé, és sok piacot veszít ezáltal a többi okostelefon gyártó.
Én is egy ZTE Blade-t vettem mostanában upgrade-ben, mert került 20eFt-ba, amit 9 hónap alatt kell kifizetnem 2200 Ft-os részletekben. És nem köteleztek holmi csilli-villi havidíjcsomagra, amit sose használnék ki... -
DEJVID
őstag
A csalódott userek számáról is kéne statisztika. Magammal együtt 4 android felhasználó van a környezetemben, ebből hárman szívesen cserélnénk.
-
KrAt
veterán
Offot, flémet hagyjuk abba plíz.. Köszönöm!
-
sid87
senior tag
milyen hiányosságokról van szó android téren? mert én a kis desirémmel tökéletesen elégedett vagyok, gyors, stabil, mindent tud amire szükségem van. mi kell még? főzzön takarítson gyereket neveljen?
-
Bozek
nagyúr
Attól még legális, hiszen a Google Checkout-ban a saját adataid használod. Egyedül annyi a probléma, hogy nem látszanak a fizetős alkalmazások, ha nem használsz Market Enabler-t.
Küldj egy olyan doksit, amit nem nyit meg az Android-os QuickOffice. Bár azt sajnos nem tudom megnézni, hogy az iOS-es megnyitja-e, mert nincs olyan telefonom.
-
Everman
addikt
"Páran felhozták, hogy nem lehet vásárolni Magyarországon a Market-ből. Hát pedig lehet."
Legálisan nem lehet.
" QuickOffice Pro például nem elég jó Neked?"
De jó, mivel iOS alatt is azt használtam, kár, hogy az Android változat több doksit nem tud megnyitni, illetve csak hibásan (és mindezt véletlenszerűen, hol sikerül neki, hol nem). A Docs to Go meg jóval butább, mint az iOS változat, mielőtt ezt is felemlíted.
Jelenleg a ThinkOffice-t használom, ez aránylag mindent megnyit, igaz a tudása és sebessége...... -
Bozek
nagyúr
Páran felhozták, hogy nem lehet vásárolni Magyarországon a Market-ből. Hát pedig lehet. Igaz, kis trükk kell hozzá, de a szükséges program elérhető.
Fel kell rakni a Market Enabler-t és majd a telefon azt "hazudja", hogy másik szolgáltatónál van. Innentől fogva már csak a Google Checkout-ba kell beállítani egy bankkártyát és mehet a menet. Én nem egy programot vettem már meg így.
Everman: Nincs normális irodai alkalmazás? QuickOffice Pro például nem elég jó Neked? Még az Excel függvényeket is tudod használni benne, közel 1500 magyar forintért.
Én tökéletesen meg vagyok elégedve a ZTE Blade-emmel, pedig az még Flash-t se tud az ARMv6-os proci miatt. De mindenkinek mások az igényei. Kis kijelzőn amúgy se élvezet játszani.
-
zlotyi89
csendes tag
Jajj.... ember. Ez egy akkora hulye duma... Allandoan az elolapi kamera, meg a bluetoothal jonnek az iPhone 3-as ellen. Ki a franc hasznal, ma AKTIVAN videohivast? Hany ember? Bluetooth fajl-kuldest en szemelyszerint alig hasznaltam mas telefonnal is. (Am ez is megoldhato.) DE!... rengetek mondja van kep mentesere manapsag. Mail, fb megosztas... stb.stb.
Aki ezeket hozza fel a Szifon ellen, az inkabb szorszalhasogatas. De azt is megneztem, hogy az iPhone-osok elegedettek, es leszarjak a mas rendszert. Az androidosok meg mindig fikazzak a szifont. Erdekes
-
Everman
addikt
"én teljesen boldog vagyok az SGS-emmel"
Ezt senki nem vitatja el tőled, egyszerűen mások az igényeink, ennyi.
"nem vágyom egy drágább, rosszabb fogású és kisebb képernyőjú iphone4-esre"
Ma már valóban drágább, fogásra az SGS jobban zavar (elöl hátul gyűjti az ujjlenyomatokat, fél perc után olyan, mintha fél évet használtam volna, az iPhone-on legalább a kijelzőt védte egy plusz réteg az ujjnyomok ellen). A kijelzőt meg siratom, mert az iP4 kijelzője után a legnagyobb visszalépésként a kijelző gagyi minőségét élem meg. De kinek a pap, kinek a papné, van akinek a szőrös karakterek, a raszteres kép és túlvilági színvilág bejön, nekem speciel nem.
"csak néha, tehát bőven elég, fingó meg sörivó progi is van, tehát nekem 100%-ig jó az SGS"
Csak az általam használt irodai és egyéb felhasználói programok nagy része hiányzik, vagy ha van, akkor csak komoly kompromisszumok árán. Tudod, ha csak netezésre és játékra használnám, mint itt sokan, akkor én is teljesen elégedett lennék vele, de így folyton olyan érzésem van, mintha a Snow Leo elöl a Windows 95 elé kellett volna visszaülnöm. Őszintén remélem, hogy nem valósak az iPhone 5-ről a hírek és legkésőbb ősszel megjelenik.
"és nem a 2 mikroszekundumokat sem sajnálom amit az almások megspórolnak az életükben, talán ha nyomkodják egy hétig talán összejön az a másodperc megspórolt idő"
Én meg azokat az órákat sajnálom, amiket a főzött romok próbálgatásaival, meg adott alkalmazások hiábavaló keresgélésével tölt el az ember. De persze erről mélyen hallgatnak ilyenkor az SGS tulajok.
"a 3GS jelenleg egy árban van az SGS-el (kb 75-80)"
65-ért vettem.
"művelődj picit, majd megegyeznek"
Olvastam róla, de direkt nem akartam még jobban lehúzni szegény készüléket. Jó móka lesz mikor az USA-ban forgalmazott készüléken futnak majd a játékok, míg az itthon kapotton meg nem. Nem elég nekünk az Android amúgy is meglévő fragmentációja, még egy cégen és modellen belül is növelni kell azt. Le a kalappal a Samsung előtt, ekkora baklövést más gyártó véletlenül sem tudna véghezvinni.
-
zlotyi89
csendes tag
Hat, en nem tudom... De, nekem a Google ceg nagyon unszimpatikus. Tok olyan erzesem van, ha rajuk gondolok, hogy "mindenhova oda tolom a pofamat" dolog. A Microsoft-tol meg mar evek ota semmit se veszek, mert kesz viccnek tartom azt a ceget, minden szempontbol. Ha meghallom, azt a szot, hogy microsoft, kb. igy erzem magam:
Nekem tokeletsen megfelel, az iOS rendszer es az Apple. Nem csalodtam, Jobs bacsiban. Persze, lehet az iOS-t fikazni, megis toluk lopnak
En elhiszem, hogy az olcsobb szegmensben tarolni fog az Android... de, hogy en dragabb mobilt nem vennek toluk az is biztos. Sufni tuningnak erzem az egesz android rendszert. Főzött romok, meg anyam kinja... vah. Aki meg azt mondja, hogy az App Store-al felfogja tudni venni a versenyt a Google... az, valami mas vilagban el az is biztos.Darabokra fog esni az android... linux desktop beutest erzek rajta. Ott is van 80ezer disztribucio, de valamikor a legalapabb hangkartya dolog nem megy. De legelabb az ingyenes.
-
Ricardo
titán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
melyből ezidáig több mint 3 milliárd alkalmazást töltöttek le ...
...és mennyit töröltek le, 2.5 milliárdot, mert a legtöbb egy rakás sz..., persze ez semelyik nem említi.
-
Holnap is lesz szájkarate az MM-en (hmmm, illetve ma...
)? Ott fogtok állni egymás mellett, és azt nézitek, hogy melyikőtök telefonja lövi ki smoothabban az angry birdöket?
Remélem lesznek ,,Steve Jobs takarodj!,, vagy ,,Andy Rubin monnyon le!,, táblák is...
Mint kisgyerekek a homokozóban, akik azon veszekednek, hogy kinek az apukája fingik nagyobbat...
Hírhez:
Örömteli, de tessék szelektálni (időszerű volna pucolni egyet, és a hányófosófingó appokat fejlesztőket persona non gratanak tekinteni a marketen). Az sem ártana, ha fejlesztenének kicsit, mert az Apple App store-ja jobban használható, ügyesebben kereshető, és lehet benne itthonról is vásárolni.
Androidot használok, imádom a desiret, és megdícsértem az apple-t. Oh mehr, valami kollaboráns lehetek csak...
-
kolosanyi
veterán
"Nekem Lg Optimus gt540 van és tökéletesen elégedett vagyok vele."
Én is így vagyok az enyémmel, de azért nem véletlenül középkategória (lassan már alsó lesz). Szeretem, de azért hajlamos röcögni (lehet fel kéne húznom a procit kicsit). Mindenesetre tényleg mindent meg tudok vele csinálni, amit a "nagyokkal" meg lehet. Nem csinál olyan jó képet? Van fényképezőm (még, ha támogatom is a mobilba rakott normális kameramodulokat, lásd N8). Lassabb? Nézzük meg mennyibe kerül... Szóval ezért az árért teljesen megérte, úgyhogy alapvetően egyet kell értsek veled. Szerintem pont ebben rejlik a droid varázsa, nem feltétlenül kell súlyos százezreket kiadni egy érdemben használható eszközért.Amúgy itt is egész jó kis flémháború alakult ki. Kérdezném, hogy itt miért van ekkora divatja a flémelésnek? Baromi egyszerűen meg lehet oldani, nem tetszik, akkor nem kell megvenni...
-
Damage401
senior tag
Ja még annyi van, hogy ha kijön egy bug mint a IOS 4.x verzióknál, az nem hiba, az fjucsőr/Ficsőőőr
Az direkt ilyen -
GALARDO
addikt
Addig az android megannyi készülékkel is képes felhasználóbarát élményt nyújtani.
Ez aranyos, ha még igaz is lenne. -
GALARDO
addikt
Van azon minden mindig ROM-ot cserél meg baszakszik vele néha már az agyamra megy. Most ne kérdezd mi van fent neki de hogy nem a legrégebbi az biztos ha nekem lenne ilyen telefonom akkor már első nap visszakértem volna a pénzt mivel gyári állapotába használhatatlan, és nekem nincs időm ilyen hülyeségekre egyszerűen egy olyan telefonra van szükségem ami alapból gyors és nem kell vele szarakodni.
-
Damage401
senior tag
Üdv mindenki!
De egyet mindenki elfelejt, hogy amig az andorid rendszer minden típusú készüléken amiben min 256mb ram és 600 mhz proci ketyeg, futtatja. (siker)
De az Iphone sorozatnál nem nehéz optimalizálni, mert minden készülékükre ezt huzzák rá, nincs más alternatíva, meg van szabva hogy IP4 1GHz+grafikus vezérlő, meg 512 ram IPS kijezlő, azt fa. szásan van minden belőve. Tehát ha megnézítek 4 készülék van eddig az applenék és erre vannak mind optimalizálva. Addig az android megannyi készülékkel is képes felhasználóbarát élményt nyújtani.
Na de mind1 apple fan úgy is lehuzza a kommentemÜdv
István -
cqr
aktív tag
válasz
Brutális eb #84 üzenetére
+1
(De sose sajnáld, szerencsére pár fa nehezen tud kihalni
)
Ha ellenben ennyire bántott az a megjegyzés, akkor sajnálom, többet nem fog előferdülni.. : )
-
Solten
őstag
"Havonta több mint tízmillió Android alapú készülék talál gazdára, mely mellett a letöltések száma is dinamikusan bővül."
Android FTW!
-
CHIPman
nagyúr
A haverod sgs-e egy elég gagyi lehet akkor, szólj neki, hogy kezdjen vele valamit. Továbbá itt nem magáról az sgs-ről volt szó, hanem az sgs@2.3.3-ról, és én is azt írtam, mint ahogy az aláírásomban is látható. A te haverodnak le merném fogadni, hogy nem Gingerbread van a gépén. Talált?
Everman: Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Napi használatban van mind az sgs mind az erős hardverű alma, nem tudom, hogy miért mondod, hogy nincs összehasonlítási alapom. Mutass bizonyítékot. Ja, hogy alaptalan? Nincs több kérdésem. -
cqr
aktív tag
válasz
Brutális eb #79 üzenetére
Hogy az ördögbe lehet két totálisan eltérő rendszer sebességét ősszevetni?
Ősszel vetni? Azt mondod ezeket tavasszal kellene?#77:
Nincs hozzád türelmem
Van egy olyan érzésem, hogy nullától különböző esély van rá, hogy nem te vagy az első : d#81:
Fenét, én még a betonba se kötök bele. Bizony van ennél sokkal több, és nagyobb hiba a topikban, bizonyos felhasználóktól, de azokba meg felesleges belekötni. (monnyukebbeis..,d) -
Brutális eb
addikt
Szánalmas ez ami itt megy.
Hogy az ördögbe lehet két totálisan eltérő rendszer sebességét ősszevetni?
Egy csúcs droidot és szifont max érzésre lehet összehasonlítani mérni irrelváns és lehetetlen.
Ne legyetek már birkák......
Mindkettőnek megvan a maga előnye és hibája is. -
Dotcom
aktív tag
szobatársam azért vett iPhone4-et mert jól néz ki, és menő.
ezután belerakta egy ronda tokba, mert félti (nem jó a fogása csupaszon), meg egyébként is, ha kiveszi, és hozzáér a G-pontján, akkor nem jön rajta a mobilnet. viszont kockásodik.
Megérte 3-szor annyit költeni.
Én nem sokat játszom, szinte semmit, nem érdekel, a flash viszont nekem kell. -
Remus389
veterán
Nincs hozzád türelmem, ne haragudj én teljesen boldog vagyok az SGS-emmel, nem vágyom egy drágább, rosszabb fogású és kisebb képernyőjú iphone4-esre, van néhány jó játék rá(HAWX, Asphalt6..stb), nem játszom vele éjjel nappal(veled ellentében), csak néha, tehát bőven elég, fingó meg sörivó progi is van, tehát nekem 100%-ig jó az SGS
van benne rádejó, fenyógép, zenelejátszaú, gamma is akad
ugyse fogsz meggyőzni és én se téged ergo be is fejezhetnénk, úgyis minden az egyéni preferenciától függ
és nem a 2 mikroszekundumokat sem sajnálom amit az almások megspórolnak az életükben, talán ha nyomkodják egy hétig talán összejön az a másodperc megspórolt idő
No meg, amennyiért az SGS-t vettem, csak 3G-t kapnék
a 3GS jelenleg egy árban van az SGS-el (kb 75-80) -
Everman
addikt
"Az Anroid-ot vásárlók az ár/értéket nézik, magyarul a kisebb jövedelműek."
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy én magam is ezt írtam. (Végre valamiben egyetértünk
)
" ez kizárt, elég csak az iphone4-es horroráraira gondolni és az SGS1 relatív konszolidált árára. "
Megjelenésükkor mindkét készülék hajszál pontosan 499 angol fontba került függetlenül. Itthoni árakat hagyjuk, a lehúzlakGSM árait nem kell kommentálnunk szerintem, a T árai meg szintén élvonalbeliek (gyk. kis hazánkban a legdrágább az iPhone a világon).
"egyébként a 3GS ugyannyit ér mint egy SGS, arra simán elcserélheted, csak hogy nyugtunk legyen"
Ettől még nem változna a véleményem, szóval nem lenne nyugtod
(No meg, amennyiért az SGS-t vettem, csak 3G-t kapnék)
-
cqr
aktív tag
Én meg tapasztalatból mondom hogy az i4-em szarrá veri haverom sgs-ét.
Én meg tapasztalatból mondom, hogy a szarvasbogár nagyobb mint a krumplibogár.mindig jókat derülök hogy milyen sok baromságot tudtok felhozni az alma ellen amikor egy olyan telefonjuk van ami gyári állapotába s*art se ér.
+1( de van egy olyan érzésem, hogy nem ezt akartad írni : | )
#69:
Tehát amíg ti ennyire vérkomolyan veszitek a dolgot
Kik? Meg egyébként miért játszol helikoptereset? , D -
Remus389
veterán
Látom látod a lényeget, csak érteni nem érted.
Szerinted az Android teret nyert eladások szintjén minden más platform kárára, akkor miért is éri meg jobban a fejlesztőknek az iOS, mint elsődleges platform? No ezt matekozd kigondolkozz, ki vesz iphone-t és ki vesz Android-ot többnyire? hallottál olyat hogy piackutatás és célcsoport? Az Anroid-ot vásárlók az ár/értéket nézik, magyarul a kisebb jövedelműek.
próbálj egy kicsit túllépni magadonValószínű olcsóbban fogom megvenni, mint te a Galaxy S II-t ez kizárt, elég csak az iphone4-es horroráraira gondolni és az SGS1 relatív konszolidált árára. Sajnos az elődök tapasztalataiból okulva teljesen megalapozatlan az állításod
egyébként a 3GS ugyannyit ér mint egy SGS, arra simán elcserélheted, csak hogy nyugtunk legyen
nincs hozzád türelmem, ne haragudj én teljesen boldog vagyok az SGS-emmel, nem vágyom egy drágább, rosszabb fogású és kisebb képernyőjú iphone4-esre, van néhány jó játék rá(HAWX, Asphalt6..stb), nem játszom vele éjjel nappal tehát bőven elég, fingó meg sörivó progi is van, tehát nekem 100%-ig jó az SGS
ugyse fogsz meggyőzni és én se téged ergo be is fejezhetnénk, úgyis minden az egyéni preferenciától függ
-
Inarus
addikt
Skacok, ti marha viccesek vagytok... Az a nagy poén, hogy ahogy már az előbb is leírtam amíg ti itt egymással szájkaratéztok, hogy melyik a jobb rendszer, melyik a xarabb - aminél ügyebár teljes mértékben mellőzitek az egyéni preferenciákat (gy.k.:"szerintem" kifejezés és társai), addig a valóságban az a helyzet, hogy - ha még nem tűnt volna fel - a gyártók egymástól tanulnak, a kijelölt irányvonalakat módosítgatva veszik át azokat az egyes vonásokat, amik a konkurens termékekben sikeresek, amik beépíthetők a saját termékvonalukba. Kvázi amíg az egyik halad előre, addig az a másikat is ösztönzi a haladásra, aminek általában a júzer a nyertese, hisz mindig újabb és jobb dolgokat kell eladni, nagyobb tudást kell kínálni kevesebbért. Aki nem képes időben reagálni, nem figyel eléggé a versenytársakra, az kihullik.
Ezért van az, hogy ami pár éve még 100k+-os tudású készülék specifikáció volt, az most már 30-ért ott figyel a zsebedben. (Wikings2, ügye figyelsz?
Ha akkor a kutyának nem kellett volna egy 600MHz-es procijú, érintőképernyős, androidos készülék, akkor nem olyan lenne a Gt540 sem, amilyen most.)
Tehát amíg ti ennyire vérkomolyan veszitek a dolgot - ami egy szintig természetesen nem baj, a hibákat sem érdemes tagadni - és azt mondogatjátok, hogy a "konkurens" OS lufija kipukkad, a valóság inkább az, hogy addig jó, amíg nem pukkad és nem terjed el a kis kedvenc túlságosan, mert akkor nem lesz hajtóerő, beáll a pangás, stb.
Jah, és persze SZERINTEM.
-
Everman
addikt
"Bullshit+user error combined. Nem a telefonban van a hiba."
Valóban user-error, hisz nekem van összehasonlítási alapom, neked meg nincs.
"Már bocsi, de iPhone-on talán nem a játékok használják a hardvert? Ja, de. Ha az alma5ben is kétmagos lesz, azért is sírni fogtok?"
Nem érted? SGS II-n, a játékok sem fogják használni a hardvert, mert a jobb játékok Tegra Only módon készülnek, hála az nVidiának.
"Touch the phone to end call. Ismerős?"
Nem, mert tudod fél év kevés volt rá, hogy rájöjjek, hogy lehetne eldobatni azt a fránya térerőt vele.
-
Everman
addikt
"vagy hogy megnézhessem/megtehessem amit akarok a telefonomon..."
Az utóbbi. Szóval szeretnék látni az SGS-en Unreal Engine-es játékokat, profi felhasználói és multimédiás alkalmazásokat stb. Ja, hogy ezek nincsenek. Bocsi, a widget tologatás és a flash bohóckodás nem piszkálja túlzottan a fantáziám.
-
-
Everman
addikt
"én a piaci részesedés növekedésére gondoltam elsősorban, a win7 és az iphone kárára"
Jaja, az olcsó szegmensben, ami sem az Apple-t, sem a WP7 gyártókat nem annyira izgatja.
"miután az emberek rájönnek hogy a lehúzós apple után is van élet"
Még mindig nem értem mitől lehúzós az Apple... Az alkalmazások ugyanannyiba kerülnek, vagy olcsóbbak, mint a Marketen, a zenék, filmek sem drágák a Store-ban, a hardver sem drágább, mint az azonos konkurens eszközök (max. nem zuhan le fél év alatt a negyedére az ára és az értéke, mint azoknak).
"a legtöbb alkalmazást nem az apple csinálja hanem független programozók ill cégek(pl gameloft)"
"a ők úgy látják hogy több iphone-os veszi meg a programjukat, akkor nyílván először oda fejlesztik és csak utána android-ra"Látom látod a lényeget, csak érteni nem érted.
Szerinted az Android teret nyert eladások szintjén minden más platform kárára, akkor miért is éri meg jobban a fejlesztőknek az iOS, mint elsődleges platform? No ezt matekozd ki"ha szerinted kiválóak az iOS progik, akkor örülhetsz hiszen android-on is élvezheted ugyanezt,"
Sajna nem, az 1-2 éves iOS-es játékokat köszi, de már unom. A frissek közül meg nem túl sok kerül át, ami meg igen, az javarészt Tegrán fut csak. A felhasználói alkalmazások zömét meg nem portolják.
"az Anroid kicsit komplexebb rendszer mint az egyszerű iOS"
Engedd meg, hogy kiröhögjelek. De tényleg...
"és ha annyira gagyinak tartod ezt az Android-ot, mégis miért az van neked?"
Konkrétan anyagi okokból. A 4-est még jó áron el tudtam adni és az SGS ma már fillérekbe kerül. Ezzel meg kihúzom az iPhone 5-ig.
"vegyél iphone-t és kész az való neked, lehetőleg iphone 5-öst aranyáron"
Valószínű olcsóbban fogom megvenni, mint te a Galaxy S II-t
-
Dotcom
aktív tag
most komolyan, mi számít jobban, a tizedmásodpercek háromszoros pénzért, vagy hogy megnézhessem/megtehessem amit akarok a telefonomon...
-
Remus389
veterán
hát szerintem szélmalomharc vele a vita
ha valóban 2 éve fikázza az Android-ot és isteníti az almát, akkor tapasztalt ferdítő, meggyőzni úgyse lehet, minket se
akkor meg minek vitázni, nem lehet itt és most abbahagyni?
az Android mellett szól az ár(olcsó) viszonylagosan jó kezelhetősége, sokoldalúsága, sokfélesége(ha nekem pl piros mobil kell, biztos van androidba de iphone főleg fekete), és elég sok alkalmazás van, ez hogy 250 ezer vs 350 ezer alkalmazás csak propaganda, ebből kb 100-200-at telepítesz kb 2 év alatt, van aki még ennyit se
a 250 ezerből pedig biztosan van pár száz igen jó alkalmazás, sőt
tehát lényegében ugyanarra jó mind2, felesleges a vita valakinek a Mercedesz valakinek a BMW tetszik nem?
nézőpont kérdése az egész
-
CHIPman
nagyúr
"Éppen elég szégyen, hogy egy ilyen vason is képes durván lagolni a rendszer."
Bullshit+user error combined. Nem a telefonban van a hiba.
"No éppen ez az ami nem tud érdekelni, hogy egy oldal 2, vagy 2.12 másodperc alatt töltődik-e be."
Akkor meg már az alkalmazások is tökmindegy, mennyi ideig töltődnek, így egy közepes droid is jó lenne neked.
"amilyet akarsz, akár Sense, vagy Metro UI-s is, mondom több millió van."
YT-n láttam párat, kb olyan, mint a MobileShell WinMo-ra.
"Az árát már tudni. Mégis miben jobb? Gyorsabban futtatja a Quadrant tesztet? Hiába az erős vas, ha nincs alkalmazás ami kihasználná. Ez ráadásul a Galaxy S II-re hatványozottan igaz, mert még a komolyabb játékok sem fognak rajta futni, mert azok kizárólag Tegrán futnak (lásd. TegraZone)."
Már bocsi, de iPhone-on talán nem a játékok használják a hardvert? Ja, de. Ha az alma5ben is kétmagos lesz, azért is sírni fogtok?
"Inkább vigye el, mint, hogy hibás készüléket adjanak ki, mert a vaku bevilágít az kamera érzékelőjébe stb."
Touch the phone to end call. Ismerős?
"Jaja, SGS-el a zsebben ez jól is hangzik"
Jó alibi, 2 éve oltod kb az Androidot. -
Remus389
veterán
A fejlődés miben nyilvánul meg szerinted? Tényleg kíváncsi vagyok.
én a piaci részesedés növekedésére gondoltam elsősorban, a win7 és az iphone kárára
miután az emberek rájönnek hogy a lehúzós apple után is van életAz iOS alkalmazások portolásában? továbbra sem értem ez miért baj? a legtöbb alkalmazást nem az apple csinálja hanem független programozók ill cégek(pl gameloft)
ha ők úgy látják hogy több iphone-os veszi meg a programjukat, akkor nyílván először oda fejlesztik és csak utána android-ra
persze fordítva is előfordul, mégha ritkán
ha szerinted kiválóak az iOS progik, akkor örülhetsz hiszen android-on is élvezheted ugyanezt, nem tudom ez "érv" akart lenni tőled?
A többmagos, brutális hardverek egy optimalizálatlan OS alá tolásában azért az Anroid kicsit komplexebb rendszer mint az egyszerű iOS, nyílván jobban kell optimalizálni, ez folyamatban van, nem egyszerű, persze az erős vasak segítenek
és ha annyira gagyinak tartod ezt az Android-ot, mégis miért az van neked? ez is érdekes, vegyél iphone-t és kész az való neked, lehetőleg iphone 5-öst aranyáron
-
Everman
addikt
válasz
Oppenheimer #55 üzenetére
"Az van neki."
Ja, és nálam nem merül
-
Everman
addikt
-
Dotcom
aktív tag
Mondjál párat, ami nem iOS port:
Én nem kerestem, de emlékszem pl erre:
[link]
nyilván nem ez az egy létezik... -
Everman
addikt
"egyébként kinek nem elég egy 1ghz galaxy S+gingerbread kombó sebessége, "
Éppen elég szégyen, hogy egy ilyen vason is képes durván lagolni a rendszer.
"egyébként internetben gyorsabb a galaxy mint az iphone"
No éppen ez az ami nem tud érdekelni, hogy egy oldal 2, vagy 2.12 másodperc alatt töltődik-e be.
"milyen téma van iphone-ra?"
amilyet akarsz, akár Sense, vagy Metro UI-s is, mondom több millió van.
"az SGS2 még meg se jelent, és kicsit jobb mint a jelenlegi iphone-ok"
Az árát már tudni. Mégis miben jobb? Gyorsabban futtatja a Quadrant tesztet? Hiába az erős vas, ha nincs alkalmazás ami kihasználná. Ez ráadásul a Galaxy S II-re hatványozottan igaz, mert még a komolyabb játékok sem fognak rajta futni, mert azok kizárólag Tegrán futnak (lásd. TegraZone).
"inkább arra adjál választ hogy a macska elvitte a fehér festéket"
Inkább vigye el, mint, hogy hibás készüléket adjanak ki, mert a vaku bevilágít az kamera érzékelőjébe stb.
"bluetooth-on tudtál-e a 300K-s iphone4-esen képet küldeni barátodnak."
Tudnék. [link]
"látom igazi alma hívő vagy"
Jaja, SGS-el a zsebben ez jól is hangzik
-
cqr
aktív tag
Ha jól emlékszem, akkor Ulkesh néven 5 ember írogatott, gyakran "közösen". De egy végzetes napon, a mikroszoft holdról küldött titkos fegyverével folytatott ádáz küzdelemben alulmaradt az ötösfogat, és ennek egyik tagja everman néven tért vissza az enyhén megkezdett gyümölcsök védelméért. : )
#Dotcom: : D
#49:
Androidnál még egy jobb Fruit Ninjahoz is Tegra GPU a követelmény, amit még egy első generációs iPhone is röhögve futtat.
Jaj ne : dddJaja, SGS-el a zsebben ez jól is hangzik
A tiédben? Sztívi magic meglátja mi lesz? Na mi? Na ugye, dobod el de rögtön.. : dd
(persze figyelembe véve hogy neked fényévekkel gyorsabb mint a videón, és még úgy is fényévekkel lassabb, mint az i4.. te az az i4 már lehet gyorsabb volt mint a fény, csak nem a nasa-nak adtad el? . D -
Remus389
veterán
ha NEKED nem tetszik az Android cseréld el egy 3GS-re, senki se tart vissza
attól még több millió ember vígan fogja használni és meredek fejlődésbe megy az Android
miért kell ennyire fröcsögni tán bántott mert 2 mikroszekundummal lassabban nyitotta meg a zenelejátszót?
egyébként szerintem nincs neked SGS-ed pláne nem 2.3.3-al, ott lapul a szifon a zsebben
ha szereted ha megkötik a kezed akkor szifon ennyi
-
Everman
addikt
"Igen a fan a kedvencét mindig jobbnak látja, még ha nem is az "
Persze, de most akkor SGS tulajként most milyen fan is volnék? Vagy zavar az igazság?
"Csak ott rendszer tool nincsen (mert steve jobs mondja meg hogy működjön), helyette finghanggenerátor meg fizetős kávéfőző animáló programok vannak "
Meg 100 ezer olyan alkalmazás, ami Androidra soha nem fog elkészülni, mert ott nulla innováció van. Vagy mondj pár zeneszerkesztő, videóvágó, festő, rajzoló programot Androidra, Normálisan működő Office alkalmazást, pénzügyi nyilvántartót stb.
Az ilyen szintű játékokról nem is beszélve: [link]Androidnál még egy jobb Fruit Ninjahoz is Tegra GPU a követelmény, amit még egy első generációs iPhone is röhögve futtat.
"Egyre több féle hardver van, ez igaz. Pont mint ahogy a többinél is... vagy iphone 1 ót nem jött ki még pár iphone?"
Jaja, hisz az Apple egyszerre dob piacra 20-30 különböző hardverű iPhone-t különböző OS verziókkal. Legalább picit értenél hozzá, amihez hozzászólsz...
"Aztán hogy is volt az a több tíz spyware az appstore-ban amit január környékén távolítottak el több hónap után?"
Tisztázd előbb a fogalmakat, hogy mi a spyware és mit figyel... Amíg csak az ID-met küldi el egy alkalmazás, hogy a benne szereplő hirdetés célzott legyen, addig nyugodtan alszom, szemben az Androidos emelt díjas SMS-küldözgető és minden adatomat ellopó trójaiakkal.
"De előbb utóbb elkaszálja ezt a gugli, és remélhetőleg letiltja a gyártói custom dolgokat, mindenre alap android kerül, max ADDON szerű gyártói marhaságokkal amit fel LEHET rakni de le is lehet szedni."
A sokféle hardver miatt ez nem megoldható, hisz a Google nem tudja minden gyártó minden vasához illeszteni a rendszert, ez a gyártó feladata. Sajna ez a 22-es csapdája, amiből szeretnének szabadulni, de már nem lehet. Max úgy, ha egy új rendszerverziótól kezdve zárják a rendszert és megkövetelik az alatta lévő hardvert is, mint ahogy a MS teszi a WP7-nél.
-
Remus389
veterán
A videón látott rendszer egy tetű ahhoz képest ami nálam van fent, de még ez is lassabb, mint az iPhone 4. Hidd el, közel fél évig használtam iPhone 4-et, van mihez hasonlítanom próbáltam és emlékszem megröccent nekem, erről ennyit
egyébként kinek nem elég egy 1ghz galaxy S+gingerbread kombó sebessége, mikroszekundumokról ne vitázzunk lécci
egyébként internetben gyorsabb a galaxy mint az iphone, ezt az almások is elismerik
milyen téma van iphone-ra? tudtommal csak azt a néhány ikont lehet jobbra-balra huzigálni
van valamilyen 3D-es téma(pl: Regina launcher)
Mondjál párat, ami nem iOS port: és ha az akkor mi van, lényeg hogy Anroidra is megcsinálják a feljesztők(tehát nem az apple érdeme hhanem a fejlesztőké)
lehet olyan hogy először Androidra készül és csak utána portolják ios-re, és akkor mi van
Vicces fiú.. A Galaxy S II nem lehúzós árú, pedig drágább, mint az iPhone... az SGS2 még meg se jelent, és kicsit jobb mint a jelenlegi iphone-ok, egy igazi szörny a mobilok közt
inkább arra adjál választ hogy a macska elvitte a fehér festéket
, bluetooth-on tudtál-e a 300K-s iphone4-esen képet küldeni barátodnak..stb
de nem szeretnék veled tovább vitázni, elég szelektíven válaszolsz, és felesleges is látom igazi alma hívő vagy, ami nem baj csak a tények felett nem kéne átsiklani
-
hohoo
senior tag
Ezt az everman nevet már láttam párszor, de nem tudom hogy hol. Azt tudom hogy apple vérfanboy (bár ezt most is bizonyítja). Valami olyasmi gondolat kering bennem hogy ulkesh valakije... alregje talán?
Minta az sg-n láttam volna ulkesh móka és kacagás topikjaiban küzdeni a mester mellett (vagy alteregójaként) -
Everman
addikt
"de azért túlzásokba ne ess, az is meg tud röccenni mint az ipad is"
Ne felejtsd el, hogy az iPadben 256 mega ram van csak, ott ez a szűk keresztmetszet, nézd meg az iPad 2-t, az keresztbe lenyeli az összes Androidos vasat, ha teljesítményről van szó.
"meg az sem igaz hogy messze van tőle, teljesen folyékony és elegendő a sebessége, bizonyíték a video"
A videón látott rendszer egy tetű ahhoz képest ami nálam van fent, de még ez is lassabb, mint az iPhone 4. Hidd el, közel fél évig használtam iPhone 4-et, van mihez hasonlítanom.
"vannak jó progik androidra"
Mondjál párat, ami nem iOS port
"is és témák is(ugyebár iphone még azt se tudja)"
Ahhoz képest, hogy nem tudja, még van rá pár millió
"az iphone 5 pedig késni fog"
Majd, ha valóban késni fog.. Pletykáknak nem hiszek, főleg, ha Apple-ről van szó, nagy mesterek a ködösítésben. Ha meg valóban késnek, akkor olyan vassal jönnek ki, ami miatt megint maga alá csinál pár konkurens gyártó, mint az iPad 2-nél
"(mire kijön nem lehúzós áron addigra lassan már az is lesz)"
Vicces fiú.. A Galaxy S II nem lehúzós árú, pedig drágább, mint az iPhone...
-
hohoo
senior tag
Ennyire nem kéne fanboykodni.
"Messze nem olyan a sebesség. Itt van a kezemben az SGS JVK-val, 2200 feletti Quadrant értékkel és a nyomába sem ér az iPhone 4 teljesítményének."
Igen a fan a kedvencét mindig jobbnak látja, még ha nem is az"Igen, van 200 ezer pistike első próbálkozása program, meg 100 ezer widget és rendszer tool (file és taskmanager) és kb. 100 normális alkalmazás, amik meglepő módon mind egy szálig iOS-ről lettek portolva (és ezek sem futnak minden készüléken és rendszeren)."
Kb mint az appstore-ban. Csak ott rendszer tool nincsen (mert steve jobs mondja meg hogy működjön), helyette finghanggenerátor meg fizetős kávéfőző animáló programok vannak
"Az Android lufi szépen ki fog pukkanni, mert széthullik darabjaira a platform.
Egyre többféle hardver, többféle rendszerverzió, többféle Market, aki fejleszt, az kétszer is meggondolja, hogy belevágjon-e egy fejlesztésbe."Lufija az apple-nek van, hype lufi.
Egyre több féle hardver van, ez igaz. Pont mint ahogy a többinél is... vagy iphone 1 ót nem jött ki még pár iphone? Ja de! Sőt vannak már programok amik a 2-n sem indulnak
Kétszer is meggondolják a fejlesztést rá, és láthatólag mindig inkább a fejlesztést választják"Ha a Google nem kezdi el zárni a platformot, hogy megóvja azt és felgyorsítsa a fejlődését, akkor 1-2 év alatt a többi zártabb, de emiatt robosztusabb, megbízhatóbb" nettó marhaság. A zárt rendszer nem egyenlő a biztonságossal, sőt. Olyan kódok lehetnek benne amiről a user nem tud, és nem is tudja ellenőrizni, míg a nyíltnál sokan minden sort végignyálaznak.
Aztán hogy is volt az a több tíz spyware az appstore-ban amit január környékén távolítottak el több hónap után?hát igen...
A HTC azért zárogat, hogy ne lehessen a telefonjait felfejleszteni, amikor ők NEM frissítik az os-t mikor kijön új, és hogy vegyenek a userek inkább újat. De előbb utóbb elkaszálja ezt a gugli, és remélhetőleg letiltja a gyártói custom dolgokat, mindenre alap android kerül, max ADDON szerű gyártói marhaságokkal amit fel LEHET rakni de le is lehet szedni.
-
Everman
addikt
"Érdekes, mintha a ph lenne az andrid "fikázás" fellegvára. Nemzetközi fórumokon mintha ennek csak töredéke lenne.."
Sajna ennek gazdasági okai vannak. Itthon főleg az vásárol ilyen készülékeket (iOS, Android), akinek ez a hobbija és érdekli (geekek), ezek az emberek aktívak a neten is, fórumoznak, cikket írnak stb.
Tőlünk nyugatabbra bárki megengedhet magának ilyen eszközöket, akár még egy utcaseprő is, viszont ők csupán felhasználók, nem érdekli őket mélyebben a készülék, nem aktívak a neten ezen a téren és ott ezen réteg van túlsúlyban.--
Egyébként jó poén, hogy mi itt vitatkozunk, míg az Apple és a Google valójában nem igazán harcol egymással, hisz mindkettőnek van bevétele a másiktól (a Google pl. jobban keres az iOS-es hirdetési bevételekből, mint a saját platformján
)
-
Remus389
veterán
Messze nem olyan a sebesség. Itt van a kezemben az SGS JVK-val, 2200 feletti Quadrant értékkel és a nyomába sem ér az iPhone 4 teljesítményének. abban igazad van hogy gyorsabb az iphone, de azért túlzásokba ne ess, az is meg tud röccenni mint az ipad is(tudom aki apple szemüvegen át nézi az átsiklik efelett, hisz apple ilyen nem létezhet csakis az android röccenhet
)
meg az sem igaz hogy messze van tőle, teljesen folyékony és elegendő a sebessége, bizonyíték a video
a többire válaszodra pedig nem térek ki hisz annyira anti-android mintha Handrás irta volna, vannak jó progik androidra is és témák is(ugyebár iphone még azt se tudja)
meg ne is beszéljünk a nevetséges dolgokról, 3 év kőkemény fejlesztés után végre tud videochat-et és háttérképet rakni, bluetooth-on lehet már képeket cserélni?
vagy hogy nem tudnak kikeverni fehér festéket az iphone4-re, nah mind1 hülyének néznek minket
majd meglátjuk, egyre csak gyorsulnak a procik egyre csak gyorsul az Android is, az iphone 5 pedig késni fog
kiváncsi vagyok mit tud kezdeni a Galaxy S II, Galaxy S III(mire kijön nem orbitál lehúzós áron az új szifon addigra lassan már az is lesz) elnevezésű szörnyekkel szemben
-
cqr
aktív tag
Érdekes, mintha a ph lenne az andrid "fikázás" fellegvára. Nemzetközi fórumokon mintha ennek csak töredéke lenne.. mit el nem tud érni néhány "hangos" felhasználó : d
Rúgdoshatná kicsit még a google a vm garbagecolleksünjét (bárt ezt javítja is folyamatosan) és a hardveres gui gyorsítás sem ártana (2.4 méjbí?). Mondjuk nem semmi, hogy utóbbi nélkül is milyen folyamatos a legtöbb animáció.
Bréjking nyúz! Evörmen kezében egy nem apple által készített eszköz nyomába sem ér egy apple által készítettnek
-
Everman
addikt
"Android 2.3.3-al és 1 ghz-es procival teljesen iphone szintű a sebesség"
Messze nem olyan a sebesség. Itt van a kezemben az SGS JVK-val, 2200 feletti Quadrant értékkel és a nyomába sem ér az iPhone 4 teljesítményének.
"ugyebár alkalmazások terén is jól áll, elég sok és jópofa alkalmazás van"
Igen, van 200 ezer pistike első próbálkozása program, meg 100 ezer widget és rendszer tool (file és taskmanager) és kb. 100 normális alkalmazás, amik meglepő módon mind egy szálig iOS-ről lettek portolva (és ezek sem futnak minden készüléken és rendszeren).
"szerintem az Anroid fog tarolni, egyrészt egyre gyorsabb procik lesznek+egyre optimalizáltabb android verziók vannak"
Igen, egyre gyorsabb, kétmagos vasakat tesznek az optimalizálatlan Android alá. Mondj egy gyártót, amelyik optimalizált rendszert pakol a készülékére... A legutolsó romfőző is jobban optimalizálja a rendszert mint a gyártók.
"androidnak áll a zászló"
Az Android lufi szépen ki fog pukkanni, mert széthullik darabjaira a platform.
Egyre többféle hardver, többféle rendszerverzió, többféle Market, aki fejleszt, az kétszer is meggondolja, hogy belevágjon-e egy fejlesztésbe. Ha más platformra van sikeres alkalmazása, akkor esetleg portolja, de egyedi, csak Androidra létező nagyobb szoftverről nem nagyon hallani, míg a többi platformra van bőven olyan, ami itt nincs és valószínű nem is lesz.
Jelenleg is inkább az olcsóbb szegmensben terjed az Android, ami sem a gyártónak, sem a fejlesztőknek, sem a szolgáltatóknak nem jó, hisz kicsi a haszon és az olcsó készülék vásárlók később sem nagyon költenek arra, sem alkalmazások vásárlásával, sem komolyabb mobilinternet használattal.--
Ha a Google nem kezdi el zárni a platformot, hogy megóvja azt és felgyorsítsa a fejlődését, akkor 1-2 év alatt a többi zártabb, de emiatt robosztusabb, megbízhatóbb és főleg biztonságosabb rendszerek beelőzik (Ki akar a mobiltelefonján vírusirtót és tűzfalat futtatni?).
A gyártók is ezt szeretnék, lásd. pl. a HTC a legfrissebb készülékeit már lezárta és nem engedi a belepiszkálást és a custom romokat (jó esetben itt is lesznek majd jailbreak megoldások).
-
wikings2
őstag
Lehet hogy nem egy csúcskategória az android, de most úgy őszintén, 100 ezer egy telefonért? Rendben van tegyük fel megveszem (mint átlag ember akinek már az android is teljesen kielégítette a vágyait) Mivel vagyok előrébb vele? Compare: Gyorsabb, tény hogy gyorsabb (nem mintha nem érnék rá kivárni az android 1 másodperces betöltéseit, de gyorsabb ez igaz) más valami? semmi.
Amíg nem tudja az ember kihasználni addig teljesen felesleges. Itt van most ez az LG 2 magos proci is, hát ezzel is csak előrébb vagyunk tényleg, mikor körülbelül ki sem tudja használni az ember.Annyi pénzből akkor már inkább veszek egy középkategóriás számítógépet ami jócskán kielégíti a vágyaimat minden téren (megint csak mint átlag ember aki nem minden nap dob ki 100k egy telefonért ami összehasonlítva a mostanijával körülbelül 1-2 másodperccel meggyorsítja a mindennapi telefonos teendőit) a mostani telefonom mellé.
-
canniball
nagyúr
Ha már ilyen nagy siker akkor igazán fordíthatnának némi energiát arra is, hogy egyes "korlátozott helyeken" (pl. itthon) elérhetővé tegyék a fizetős app-okat...
-
Remus389
veterán
Android 2.3.3-al és 1 ghz-es procival teljesen iphone szintű a sebesség[link]
és ez csak tovább javul
ugyebár alkalmazások terén is jól áll, elég sok és jópofa alkalmazás van
szerintem az Anroid fog tarolni, egyrészt egyre gyorsabb procik lesznek+egyre optimalizáltabb android verziók vannak, nincs az ember keze megkötve olyan témákat lehet rátenni és alkalmazásbolt is meredeken fejlődik
windows phone 7 szerintem soha nem lesz igazán népszerű, és az iphone 5 is késni fog állítólag
androidnak áll a zászló
-
GALARDO
addikt
válasz
medveurasag #33 üzenetére
Mért zavar?
-
medveurasag
csendes tag
Mit plusszegyezgetsz itt?
Az Androidnak vannak hiányosságai és sok problémával küzd, ezeket el kell ismerni. De ezeket a problémákat nem lehetetlen megoldani. A Google mindent meg fog tenni azért, hogy fenttartsa ezt a növekedést, nem engedheti meg magának, hogy pihenjen.
Osztálytársamnak egy Voda 845je (vagy milye) van. Valóban lassú egy iphone 4hez vagy sgshez képest, de mégis szsereti, mert vehetett 20ért kártyásan egy okostelefont, mely sokoldalúbb mint az iphone (ugyebár a korlátozások miatt). Mindent meg lehet rajta csinálni amit egy 100-200k-s okostelón, csak lassabban. És ebben rejlik a sikere, hogy a vékonyabb pénztárcájúak is vehetnek okostelefont.
Szerintem a Googlenek hosszú távon nem az fog számítani, hogy a csúcskategóriában a legjobb legyen, hanem a darabszámra fognak menni. Ehhez az kell, hogy a trágya hardveren is elmenjen.
Ja, amúgy Oppenheimer voltam, csak beloggolva maradtam véletlenül a haverom Mobile Meetinges regjével.
-
catroot
veterán
Micsoda troll/flame-war alakul itt ki, kérem szépen...
-
Dotcom
aktív tag
Gyerekek!
Ami jó az jó, ami sz@r az sz@r. Ezzel remélem mindenki egyetért...
Komolyan, már ÉN is unom, ami itt megy,,,
-
Kumite
aktív tag
Pontosan mennyi Apple alkalmazás van az Appstore-ban? És hogy a nagyközönség igényeire szűkítsünk, mennyi ebből az Apple játék?
Félreértés ne essék, nem azt mondtam, hogy kevés és / vagy rossz alkalmazások vannak, mert biztos sok van és gondolom minden ~10ezredik értelmes is.
Csak mert eddig úgy tudtam, hogy nem az Apple alkalmazásai miatt fogy nagyon a cucc, hanem azért, mert töménytelen mennyiségű és néha egész jó minőségű a 3rd party.Ha az "olyan alkalmazásokat és szolgáltatásokatnyújtani" alatt azt értetted, hogy elérhetővé tenni, akkor tekintsd semmisnek a hozzászólásomat.
-
Inarus
addikt
Most akkor csak az a lényeg, hogy android mindenképp csak király lehet, amelyik kategóriában meg nem az, abból hülyeség vásárolni is?
Mert kb ezt mondtad...
Szerk.: Ha az első kérdésemre "igen" a válasz, akkor inkább gondolkodj el azon, hogy ha az a bizonyos 100k-t kiadni képes nem lenne, akkor az okostelefonok mint irányvonal behalt volna, az iPhone első generációja csúfos bukás lett volna, és talán az Androidot is hagyták volna a francba / nem itt tartana ahol most tart, révén nincs mivel konkurálni...
-
Inarus
addikt
"Nem értem a sok Android fikázót. Azért lett elkészítve hogy az "átlag ember" számára is elérhetőbb legyen a mostani telefon high-tech és ne csak a "hűde gyors az Iphonem és stb társait lehessen csak megvásárolni amelyek hűde gyorsan csinálnak mindent""
Én az Android fikázást kicsit másképp értelmezem:
Szerintem is jó az Android a teljes középkategóriában - a Gt540-esem is nagyon szeretem - de az azért jogos, hogy 100k felett már nem ugyanaz a mérce sebesség terén, mint egy Gt540 vagy akármelyik középkategóriás esetén. -
JR.CSé
senior tag
Az eladott telók mennyisége miatt ez a szám még talán kevsének is mondható....
-
wikings2
őstag
Nekem Lg Optimus gt540 van és tökéletesen elégedett vagyok vele. Most hova jobbat? ha játszani akarok itt a gép... alkalmazások használata közben meg kb 2 havonta történik meg hogy szegényke gondolkodik pár hosszabb másodpercet...
Nem értem a sok Android fikázót. Azért lett elkészítve hogy az "átlag ember" számára is elérhetőbb legyen a mostani telefon high-tech és ne csak a "hűde gyors az Iphonem és stb társait lehessen csak megvásárolni amelyek hűde gyorsan csinálnak mindent" -
AMD Power
titán
Megdöbbentő számok ezek!
-
fffeco
tag
én arról beszélek h vannak olyan androidos telok amik már csak nyögve futtatják a rendszert, de mind1 ilyen is kell
-
csab2
veterán
Ha en masik ROM-ot teszek az androidos telefonomra mondjuk egy nap 5*, akkor az 5* aktivalasnak szamit?
-
fffeco
tag
nem feltétlenül kell negatívan érteni a lealacsonyodást, de az h olyan hardvereket dobnak piacra amit kín használni az vicc
-
guest666
aktív tag
Android tarolni fog a következő 1-2 évben ez egészen biztos.
Iphone megmarad rétegtelefonnak és lecsúszik a harmadik helyre, WP7 feljön 2. helyre a Nokia segítségével az eladásokat tekintve. -
Lasy
veterán
és mi a célja ennek a játéknak?
Nem értem miéárt baj az, hogy valami fellendülőben van?
Ha valaki nem használja az Androidot, még nem lehet rossz.
Tehát mivel én nem Iphone-t, és nem win7 mobilt használok... Ezekszerint a win7 mobil rossz?guest666
Még mindig nem 100% hogy a nokia win7 mobillal "fog" csak jönni... -
marmil
csendes tag
És megtudhatom, hogy egészen pontosan hova kéne "lealacsonyodni"? Az a baj, hogy egy "okostelefont mindenkinek" féle oprendszer, ami mellesleg az átlag geek igényeit is kiszolgálja nyíltságával sikeres? Ha ide kell lealacsonyodni eskü, hogy az az egyetlen vágyam, hogy a Google-nél is mélyebben legyek^^ Ezt nem azért mondom, mert android fanboy vagyok, elismerem, hogy mind az iOS-nek,mind a WP7-nek megvan a maga kisebb-nagyobb közönsége, aminek tökéletesen megfelel a rendszer és sokkal jobb számára mint a zöld robot. Na de azt mondani, hogy az android proletár cucc...gosh
-
gombsadi
aktív tag
Majd azt még meglátjuk, mivel az applnel is az alkalmazások a húzóerő, addig sírhatnak a fejlesztők, úgy is ki fogják adni a játékaikat, mert kapzsik(tisztelet a kivételnek). kell a pénz, és mint tudjuk, a pénz minden!
legiapp:
gondolom ott nem A bruttó 150000Ft-nak megfelelő fizetésből kell venniük, bruttó 100000Ft-ért iPhone-t. Vagy kitudja?!
-
legiaap
félisten
Elég hihetetlen nekem ez a hír. Itt Londonban én eddig nem sok ember kezében láttam Androidos gépet. Itt mindenki Apple 4-el vagy Blackberry-vel nyomul. Még a legutolsó csóró csöves is nyomkodja éjjel-nappal.
De azért örülök neki, hogy az Android tábor ekkora ütemben nő. -
N!tRo
tag
Én is most töltöttem fel oda életem első játékát!
Akit érdekel: www.papaiatis.com/games/frameit -
fffeco
tag
a WP7 nem fog lealacsonyodni arra a szintre mint az android, tehát nem lesz uthenger
-
RaveForce
veterán
vajon mikor ér a google uthenger közelébe a wp7...
-
GALARDO
addikt
A keresőóriás a Honeycomb platform és az internettáblák piacával kapcsolatban is rendkívül bizakodó, habár az előrejelzések szerint az iPad 2 piacvezető szerepét a számos Android gyártó idén együtt sem fogja tudni megdönteni.
Ez kemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Goddess of Victory: Nikke
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest