Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
Ebben abszolute egyetertek. Nekem tetszik ez az iranyvonal, de tenyleg jol hasznalhatonak is kell lennie. Csak megtesztelik kulonbozo fenyviszonyok kozott is az olvashatosagot, vegulis igen nagy szoftverfejleszto cegrol van szo.
-
KraX
őstag
Es a METAL API miatt is marad inkabb az es a win ha megkapja majd a dx12-t ha jol olvastam. Szerintem a fenti API-knak akkor lesz igazan jelentosege ha ki fogod tenni a jatek kepet nagy kepernyore ahol sokkal jobban elo fognak latszodni a grafikai reszletek illetve hibak.
Hogy ON is legyek, nekem tetszik az uj design. Nehany helyen kifejezetten hasonlit egymasra az adroid L es az iOS mind funkcionalitasban mind kinezetben, ertem ez alatt pl a layeres megvalositast vagy az app valto feluletet peldaul.
Kifejezetten tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest