- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermandani
tag
Sziasztok!
2 hete vettem egy Sony Ericsson Xperia X10-et. Viszont az a hatalmas gondom lenne, hogy nem ismeri fel 1 számítógép sem a telefont, hiába kötöm össze USB kábellel. Olyan, mintha be sem dugtam volna.Leírom, hogy kb. miket csináltam végig:
Tehát a telót összekötöm usb kábellel a géppel, de nem ismeri fel. Azt írják sok helyen, hogy automatikusan feltenné a Sony Ericsson PC Companion 2.0 nevű progit, de nem teszi. A lehúzható értesítés menüben pedig nem szerepel az usb-s csatlakoztatás, hogy engedélyezni tudjam. Feltettem én a Companion progit, de ott pedig azt írja, hogy dugjam be a telót, pedig be van.
Próbáltam az usb hibakeresést is, se be, se kikapcsolva nem reagál.
32 bites XP-m van, másik 2 gépen is próbáltam (xp-k azok is), de ott is ugyanez a hiba.
A kábel szerintem jó, mert tölt és a led is világít.
A gépen az összes usb csatlakozót kipróbáltam, mindhiába.
A telón Android 2.1 van.Teló szerint 2.1-update1.
Az is a gondom, hogy úgy tudom, hogy sajátgépben vagy eszközkezelőben is meg kéne jelennie pl. a memóriakártyának, mint pl. 1 pendrive-nak, de sajnos nem teszi.Állítólag van valami rejtett szervíz menü, amiben át lehetne állítani, hogy felismerje. Ezt hogyan lehet előhozni?
Vagy esetleg nincsen valamilyen driver, ami felismerné, mert a SE pc companion progi elileg mindent feltesz, amit kell. De hátha...
Root-olásról már olvastam, nem értettem meg igazából a lényegét és a folyamatát sem, de nem mertem hozzálátni, mert azt írta, hogy usb kábel kell hozzá (ami jelen esetben nem működik) és a garanciát sem akartam bukni.
Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest