Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hermandani

tag

Sziasztok!
    2 hete vettem egy Sony Ericsson Xperia X10-et. Viszont az a hatalmas gondom lenne, hogy nem ismeri fel 1 számítógép sem a telefont, hiába kötöm össze USB kábellel. Olyan, mintha be sem dugtam volna.

Leírom, hogy kb. miket csináltam végig:
    Tehát a telót összekötöm usb kábellel a géppel, de nem ismeri fel. Azt írják sok helyen, hogy automatikusan feltenné a Sony Ericsson PC Companion 2.0 nevű progit, de nem teszi. A lehúzható értesítés menüben pedig nem szerepel az usb-s csatlakoztatás, hogy engedélyezni tudjam. Feltettem én a Companion progit, de ott pedig azt írja, hogy dugjam be a telót, pedig be van.
    Próbáltam az usb hibakeresést is, se be, se kikapcsolva nem reagál.
    32 bites XP-m van, másik 2 gépen is próbáltam (xp-k azok is), de ott is ugyanez a hiba.
    A kábel szerintem jó, mert tölt és a led is világít.
    A gépen az összes usb csatlakozót kipróbáltam, mindhiába.
    A telón Android 2.1 van.Teló szerint 2.1-update1.
    Az is a gondom, hogy úgy tudom, hogy sajátgépben vagy eszközkezelőben is meg kéne jelennie pl. a memóriakártyának, mint pl. 1 pendrive-nak, de sajnos nem teszi.

Állítólag van valami rejtett szervíz menü, amiben át lehetne állítani, hogy felismerje. Ezt hogyan lehet előhozni?

Vagy esetleg nincsen valamilyen driver, ami felismerné, mert a SE pc companion progi elileg mindent feltesz, amit kell. De hátha...

Root-olásról már olvastam, nem értettem meg igazából a lényegét és a folyamatát sem, de nem mertem hozzálátni, mert azt írta, hogy usb kábel kell hozzá (ami jelen esetben nem működik) és a garanciát sem akartam bukni.

Köszönöm, ha valaki tud segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák