- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew31
senior tag
válasz
kiskornel #16 üzenetére
Hát, emiatt tényleg rizikós rendelni, mert ha így veszed már ki a dobozból, akkor ez van, SK messze van, garancia így végül is nincsen rá...
Viszont ezt nem hiszem, hogy a gyárban tekerhették így bele, ahogy írtam, egy nagyon kicsit poros volt, szóval ez kinn lehetett valahol, boltban. Nem használt, mert annak nyoma sincs, de nem a dobozában -> zacskóban -> táskában volt, az biztos, oda már csak nem jut be por!...A fej meg sem reccen, amikor meghúzom.
-
Andrew31
senior tag
Upd.: Na addig agyaltam, míg végül jártamban-keltemben egy boltban ráleltem erre a marokcsavarra. Ez eszembe sem jutott eddig, csak az eredeti, gyáriban gondolkodtam.
Amíg van menet, addig ez lesz benne, ha teljesen kiszakad a menet - de miért tenné, már tudom, hogy miért is volt nehéz a kezelése... -, majd akkor ráérek agyalni rajta.Még mindig ajánlom mindenkinek, mindegyik állványnak vannak hibái, ez a nagyobbik, pedig remélhetőleg egyedi eset, hát figyeljen mindenki nagyon!
-
Andrew31
senior tag
Na,hát a bolt azt írta, hogy küldjem vissza, de a postát nem állják... Szóval megcsinálom magam. Viszont a fentebb vázolt, telibe kitöltős-menetvágós megoldás állítólag nem lesz jó, még keresgélek megoldás után.
-
Andrew31
senior tag
Ma este az a szerencse ért, hogy itt volt egy fotós hölgy Békéscsabán, már messziről kiszúrtam....
Odamentem hozzá, beszédbe elegyedtünk és pont egy Giottos állványa volt - minő véletlen, pont a fentebb is emlegetett 9351-es típus.
Szóval megengedte, hogy megcsavargassam ezt a tekerőjét...és hát elég könnyen forgott.. Már biztos, hogy vagy a boltban vagy a gyárban valaki félretekerte és "ő" meg én, szépen elnyírtuk a cuccost. :-/
-
Andrew31
senior tag
OKs, majd meglesem.
-
Andrew31
senior tag
A foltbenzint lehet bevetem majd...
kiskornel: 20-assal húztam meg, de az olyan proli..
No meg a pénzérme kerek, nem akarom tönkretenni a csavart (bár ez legalább kemény anyagnak látszik), inkább valami lapos végű kell, ami végig belefekszik.
-
Andrew31
senior tag
Nem zsír van benne, hanem mintha ragasztó lenne, ragadós valami... Oo
-
Andrew31
senior tag
Kiszakadt a menet:
Szerencsére az kiderült, hogy nem az egész menet van kiszakadva, hanem csak az eleje (mondjuk az érdekes, hogy ilyen rövid a gyári csavar...), most egy hatlapfejű csavar van benne.
Vagy fémragasztó lesz belenyomva (ha drága az utaztatás garanciába) és abba menet vágva, vagy még nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest