- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew31
senior tag
válasz
kiskornel
üzenetére
Hát, emiatt tényleg rizikós rendelni, mert ha így veszed már ki a dobozból, akkor ez van, SK messze van, garancia így végül is nincsen rá...
Viszont ezt nem hiszem, hogy a gyárban tekerhették így bele, ahogy írtam, egy nagyon kicsit poros volt, szóval ez kinn lehetett valahol, boltban. Nem használt, mert annak nyoma sincs, de nem a dobozában -> zacskóban -> táskában volt, az biztos, oda már csak nem jut be por!...
A fej meg sem reccen, amikor meghúzom.

-
Andrew31
senior tag
Upd.: Na addig agyaltam, míg végül jártamban-keltemben egy boltban ráleltem erre a marokcsavarra. Ez eszembe sem jutott eddig, csak az eredeti, gyáriban gondolkodtam.
Amíg van menet, addig ez lesz benne, ha teljesen kiszakad a menet - de miért tenné, már tudom, hogy miért is volt nehéz a kezelése... -, majd akkor ráérek agyalni rajta.
Még mindig ajánlom mindenkinek, mindegyik állványnak vannak hibái, ez a nagyobbik, pedig remélhetőleg egyedi eset, hát figyeljen mindenki nagyon!

-
Andrew31
senior tag
Na,hát a bolt azt írta, hogy küldjem vissza, de a postát nem állják... Szóval megcsinálom magam. Viszont a fentebb vázolt, telibe kitöltős-menetvágós megoldás állítólag nem lesz jó, még keresgélek megoldás után.
-
Andrew31
senior tag
Ma este az a szerencse ért, hogy itt volt egy fotós hölgy Békéscsabán, már messziről kiszúrtam....

Odamentem hozzá, beszédbe elegyedtünk és pont egy Giottos állványa volt - minő véletlen, pont a fentebb is emlegetett 9351-es típus.

Szóval megengedte, hogy megcsavargassam ezt a tekerőjét
...és hát elég könnyen forgott.. Már biztos, hogy vagy a boltban vagy a gyárban valaki félretekerte és "ő" meg én, szépen elnyírtuk a cuccost. :-/ -
Andrew31
senior tag
OKs, majd meglesem.

-
Andrew31
senior tag
A foltbenzint lehet bevetem majd...

kiskornel: 20-assal húztam meg, de az olyan proli..
No meg a pénzérme kerek, nem akarom tönkretenni a csavart (bár ez legalább kemény anyagnak látszik), inkább valami lapos végű kell, ami végig belefekszik. -
Andrew31
senior tag
Nem zsír van benne, hanem mintha ragasztó lenne, ragadós valami... Oo
-
Andrew31
senior tag
Kiszakadt a menet:

Szerencsére az kiderült, hogy nem az egész menet van kiszakadva, hanem csak az eleje (mondjuk az érdekes, hogy ilyen rövid a gyári csavar...), most egy hatlapfejű csavar van benne.

Vagy fémragasztó lesz belenyomva (ha drága az utaztatás garanciába) és abba menet vágva, vagy még nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest