- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
Szerintem ez nem olyan dolog ami miatt bukod a garit ha nincs matrica. En szetszednem, szerintem azert ez nem egy olyan alkatresz amit a szerviz elkezd javitgatni, inkabb megnezi nem mukodik rendben, csere, majd kuldik a gyartonak vissza.
Te totalisan epen adtad at a kartyat, amirol papirt is kapsz, ezt ott elotted atnezi a szervizes es ha atvette onnantol kezdve ovek a feleloseg. -
Kansas
addikt
Csak akkor nem veszik észre, ha ők maguk a garanciális szervíz/átnézés közben nem néznek be a GPU és a hűtés közé.
Ugyanis a GPU-blokkon a Hitachi thermal pad kb. megsemmisül, mikor leszeded róla a hűtőt, és ha nem tudsz ugyanolyat beszerezni, hanem mondjuk lepasztázod, az feltűnő tud lenni. -
-
Petykemano
veterán
-
Dragon3000
nagyúr
Pár éve van már hővédelem a vga-kban, így nagyon kicsi rá az esély, inkább csak a magas hőmérséklet miatt visszaveszi a frekvenciákat, de ezt lehet orvosolni jól szellőző házzal és feljebb tekert vga hűtéssel, ennek a hátulütője, hogy hangos lesz, persze ez szubjektív, hogy kinek mi a hangos. Elméletileg következő hónapban jönnek a custom hűtős megoldások, így ha annyi bele fér én megvárnám ezen megoldások egyikét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest