- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Mondjuk annyit hozzátennék, hogy az R9 290-től lefelé gyakorlatilag mind átnevezett GPU, tehát ha valóban újat akarsz, akkor neked az R9 290(Hawaii GPU) vagy felette kellene nézelődni. Illetve ahogy atti_2010 írta az előbb, augusztusban jön a Tonga, ami egy csökkentett Hawaii. Viszont ezekhez igen harmatos a géped, sőt még FX 6xxx is kevés a Hawaii-hoz, de még a Tongához is, szerintem. Ja, és elvileg a Hawaii DX12 képes, nyilván a Tonga is, legalább is Abu85 szerint, de tulajdonképpen máshol is írták már ezt.
-
DRB
senior tag
válasz
atti_2010 #36 üzenetére
Akkor jól rémlett, mintha Abu85 írta volna valamelyik cikkben, de lehet nem is itt a PH!-n olvastam.
Viszont akkor mégis csak úgy lesz, ahogy írtam az előbb, a valódi új generáció valamikor jövő év elején jön(szerintem). Persze először csak majd a felsőházba, aztán később kicsit itt-ott lecsippentenek belőle, aztán mehet a középkategóriába is, úgy ahogy most augusztusban lesz majd.
(#35) zseko: Azért annyira nem bonyolult, csak a GPU kódneveket kell figyelni, a harmadik oszlopban.
-
DRB
senior tag
-
DRB
senior tag
HD 7xxx Series vs. Rx 200 Series
Kiindulásnak megteszi -
DRB
senior tag
Leteszteltük a Radeon R9 280 grafikus kártyát, mely kisértetiesen hasonlít az AMD egyik korábbi megoldására.
Ezen jót nevettem, bárt azt tegyük hozzá, hogy a teszt alapján olyan mintha mégsem tök ugyanaz a kártya lenne, hiszen csökkentek az órajelek, úgy hogy a teljesítmény meg „nőtt”(1%-al
). Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy hiába csökkentek az órajelek, a fogyasztás mégis nőtt. Mondjuk ezek az eltérések jöhetnek abból is, hogy két különböző gyártó kártyája lett letesztelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest