- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi111
csendes tag
Üdv!
Nekem is volt év elején 2 gondom egy ASUS R9270X-DC2T-2GD5 kártyával.
Fejlemények:
1. hiba: A néhány hetente jelentkező spontán kártya fagyást (kép eltűnik, monitor készenlétben, újraindítás csak POWER hosszú megnyomásával) több mint egy hetes szervizben való tesztelés alatt nem produkálta.
Voltak olyan rendesek, hogy adtak kölcsön! egy tápot, hogy itthon "teszteljem" tovább a gépet ( game, game, game!!!), ha újra jelentkezne a hiba cseréljem ki a kölcsöntápra, aztán meglátjuk. Másfél hónap hibamentes működés után a kölcsöntápot visszavittem.
Azóta a hiba egyszer jelentkezett (kb 6 hónap alatt), de rájöttem egy összefüggésre a fagyások között. AIDA64. Minden esetben ment a program System Stability Testje - illetve maga a teszt nem futott, csak az ablaka volt megnyitva a hőmérsékletek diagnosztizálása céljából. Ez persze csak egy teória, de semmi kedvem csak ezért futtatni állandóan az AIDA-t.
Inkább nem futtatom és ha így jelentkezik a hiba, akkor nem ő volt...2. hiba: A "Flickering" - azaz a képernyő 2D-ben produkált néhány percenkénti "ugrása".
Az ASUS honlapjáról letöltött és telepített friss VGA BIOS teljesen megszüntette a jelenséget.
Mondanám, hogy "riszpekt ASUS", de igazából ez a minimum, sőt már eleve nem lett volna szabad így kiadni kártyát.
A többi gyártónál nem tudom mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest