Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi111

csendes tag

válasz ToXeN #775 üzenetére

Üdv!
    Nekem is volt év elején 2 gondom egy ASUS R9270X-DC2T-2GD5 kártyával.
    Fejlemények:
    1. hiba: A néhány hetente jelentkező spontán kártya fagyást (kép eltűnik, monitor készenlétben, újraindítás csak POWER hosszú megnyomásával) több mint egy hetes szervizben való tesztelés alatt nem produkálta.
    Voltak olyan rendesek, hogy adtak kölcsön! egy tápot, hogy itthon "teszteljem" tovább a gépet ( game, game, game!!! :C ), ha újra jelentkezne a hiba cseréljem ki a kölcsöntápra, aztán meglátjuk. Másfél hónap hibamentes működés után a kölcsöntápot visszavittem.
    Azóta a hiba egyszer jelentkezett (kb 6 hónap alatt), de rájöttem egy összefüggésre a fagyások között. AIDA64. Minden esetben ment a program System Stability Testje - illetve maga a teszt nem futott, csak az ablaka volt megnyitva a hőmérsékletek diagnosztizálása céljából. Ez persze csak egy teória, de semmi kedvem csak ezért futtatni állandóan az AIDA-t.
    Inkább nem futtatom és ha így jelentkezik a hiba, akkor nem ő volt... :))

2. hiba: A "Flickering" - azaz a képernyő 2D-ben produkált néhány percenkénti "ugrása".
    Az ASUS honlapjáról letöltött és telepített friss VGA BIOS teljesen megszüntette a jelenséget.
    Mondanám, hogy "riszpekt ASUS" :R , de igazából ez a minimum, sőt már eleve nem lett volna szabad így kiadni kártyát. :(
    A többi gyártónál nem tudom mi a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák